Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

baharat ve şeker ağırlıklı, çekici, yoğun ve kalıcı bi koku canım,bende beyaz tenli sayılırım çok memnunumhihoyyyt

tesekkurler canım, cevabın ıcın:1hug: cok kararsız kaldım D&G lıght blue mu, coco madem. mu , bu mu yoksa escada magnetısm mı?

bi çok parfüm kullandım ama her gittiğim yerde bu 3üne herkes hayran kaldı şakkıdı

1. viktor&rolf flowerbomb (hiç bi koku yerini tutamaz bana göre aşıgım ona :asigim:)
FLOWERBOMB_W.jpg

2. Armani - Remix
product1_8331.jpg

3. carolina herrera - 212 sexy

Carolina%20herrera%20212%20Sexy%20W.jpg

sengözlerimebaksanab

Romance ve Chanel Chance...Bunları soran mutlaka çıkıyor her sıktığımda ama o kadar çok kullanan varki artık, şahsen eski hevesim kalmadı.herkes gibi kokmak hoşuma gitmiyor. Söz konusu parfüm ve çanta olunca çok takıntılı oluyorum. Avonun little black dress ini seviyorum...

gurbaaprenses armani remixin ve viktor&rolf flowerbomb un kokuları 212 sexye benziyormu?

pırlanta 84 D&G lıght blue mu, coco madem. mu , bu mu yoksa escada magnetısm mi die sormuşsun cnm light blue çok fresh bir limon kokusuna benziyor,magnetism ise şekerli ama pek baymıyor..cocoyu kullanmadım

10 yıldır kullanırım lıgh blue asla vazgecemedıgım hep yedek kokumdur:)))
coco mademı de suan kullanıyorum cok guzel kokusu ama dedıgım gıbı lıgt blue vazgecılmezım benım ustune koku tanımam

jlo-glow after dark
kokusu mis gibi,asil ve çekici.
ayrıca havada paff ağır dedirtmeyen.
bu koku senden mi geliyor?diye zihinde gizem uyandıran
kokusunu dahada teneffüs edebilmek için degajeme eğilme ihtiyacı duyulan bir parfüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
pırlanta 84 D&G lıght blue mu, coco madem. mu , bu mu yoksa escada magnetısm mi die sormuşsun cnm light blue çok fresh bir limon kokusuna benziyor,magnetism ise şekerli ama pek baymıyor..cocoyu kullanmadım
canım onu sorduktan bı gun sonra lıght blue yu aldım, ve bazen gıdıorum kokluorum doyamıyorummmm :sm_cool:ama sankı kalıcı deıl gıbı gelıyor, gecen gun asıstanların oldugu odaya gırdım hemen bu parfum kımın dedıler , oley dedım ıste budur, benım benım dıe atladım ortaya, acaba dıorumkı yanımda sahtesını felan mı alsam kucuk arada sırada tazelesem, yabancı sıtelerde 20 lıgı vardı , o ne guzel gun ıcınde süper olurdu

kesinlikle chanel - chance ne zaman kullansam sorarlar. zaten bende öyle bulmuştum bu parfümü kaydirigubbakcemile2

ben de ne zaman lolita lempicka yı kullansam sorarlar. farklı bir kokusu var.gucci gibi. hiç bir kokuyu andırmıyor bence ikisi de .

guerlinin samsara isimli kokusunu ne zaman sürsem yolda durdurup parfumun ismini sorarlar...
favori kokumdur...

ben niyeyse parfüm sıkmayı hep unutuyorum yahu. en nefret ettiğim şeydir birine sarılınca parfümünün ağzıma dolması ve üstüme sinmesi. heralde o yüzden.

SeLam kıZLaR Ben yeNi geLdim aRanızaa süpeR bi Sitee buRasıı yhaa şimdiden bayıLdım diebiLiRiiMm :) ben BuRbeRRy weekeNd kuLLanıoRm sefqKiLimm çhoqq beğenioo kesinLikLe tavsiye edeRim çok hoş vee zaRiff biR kokuuu :)

kenzo flower 150ytl ama degiyo ve akrep kadınıyım tam benim kokum bende farklı başkaları sürünce dha farklı oluyo çok çekici kokusu

X