Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

CHLOE EDP misss gibi bir parfüm şişesi harika zaten :) ilk 10 dak. çok yoğun gibi gelebilir belki ama biraz bekleyince inanılmaz güzel oluyor ve çok kalıcı tavsiye ederım kızlar... :82:

canım victoria's secret urunlerini nereden alıyorsun..

ben kesinlikle body shop vanilya diyorum :)

Armani...herzaman bir numara benim için, herkes bayılıyor kokusuna, ben de

kızlar dp den çok hoşunuza giden bi parfüm önerir misiniz c 23 var onu alıcam bı tane daha istiyorum

kızlar dp den çok hoşunuza giden bi parfüm önerir misiniz c 23 var onu alıcam bı tane daha istiyorum

escada magnetism e17 ve escada collection e9 bunları çek beğeniyorum şekerli kokular beğenirsen eğer,çiçek kokusu olarak jadore var j1,yeşil elma salatalık kokusu fresh bi koku dkny be delicious d21,armani she e4 çiçek ve baharat karışımı bi koku bu da çok hoş bunların hepsi kalıcı.

bi de L11 var lolita lift diye geçiyor adı kurabiye kokusu vanilyalı kalıcı güzel bi parfüm ama kışlık bi parfüm yaza ağır kaçabilir.L12 var hypnose ama sinek ilacı gibi kokuyo ben sevmedim bu da vanilyalı

kesinlikle şiddetle öneriyorum.LOLİTA LEMPİCKA MOR OLAN SÜPER BİŞEY

gerçi benim dediğim orjinal açık hiç kullanmadım bilemem tatlım

Son düzenleme:

guerlian ange de amon çok hoş bir parfüm, beğenmeyen yok.
Tavsiye ederim.
Parfümü en ucuz nereden alıyorsunuz??
Tavsiye var mı?

kullandığım ennn özel ve ennnnn beğenilen parfümler" miracle ve ısabella rosselini" isimli parfümler... erkekler bayılıyor:) dişi ve seksi kokular.... o kadar para veriyorum ama değiyor çünkü çook kalıcı sabah sıktım hala buram buram kokuyor isabella rosselini....:) DP de varsa almak isterim.. o kadar parayı vermek zoruma gitmeye başladı:) 200 lirayı ona vereceğime "togo" dan bi çizme alırım:) di mi ama

shiseido ZeN çok hoş bir koku, ortamda hemen fark edilirsiniz bu kokuyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…