Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

• Konu Sahibi elif_a_k_
bende Chanel Chance kullanıyorum valla her sürüşümde yoldan gecenler soruyor.hatta bır keresınde iş yerımdekı erkekler ıddaya gırmıs bu kokuyu kullananı bulacaz dıye akılları okadar calısıyo işte.

• Konu Sahibi elif_a_k_
bende avon far away paradiseyi sıktığımda soran çok oluyor hatta arkadşlarıma denettiriyorum ve bayılıyorlar

• Konu Sahibi elif_a_k_
burberry weekend kullandığım zamanlar kimi görürsem hepsi soruyordu kokumu

• Konu Sahibi elif_a_k_
Escada magnetizim.
Bunu sikinca herkes üstüme yapişiyor.

• Konu Sahibi elif_a_k_
bende avonun treselle f-parfümü kulladığım zaman genelde soruluyor

• Konu Sahibi elif_a_k_
escada sexy grafiti..her 5 kişiden biri sorar:) bende bayılıorum çok tatlı ama insanın içini baymıo hafif

• Konu Sahibi elif_a_k_
Cacharel Amor Amor kullanıyorum çogu kişi soruyor.kaç yıldır hiç değiştirmedim.çokta memnunum.

• Konu Sahibi elif_a_k_
burberry wekend

arasıra değiştiriyorum ama burberry nin başka kokularıyla classic falan... hep sorarlar bende söylemem

• Konu Sahibi elif_a_k_
LANCOME hypnose benim favori parfümüm .. sormayan hiç kimse kalmadı sırrımı burda açıklıorum :)

• Konu Sahibi elif_a_k_
burberry wekend

arasıra değiştiriyorum ama burberry nin başka kokularıyla classic falan... hep sorarlar bende söylemem
benim kız kardeşim yıllardır burberry wekend kulllanıyor.herkes bayılıyor bu kokuya....a.s.

• Konu Sahibi elif_a_k_
escada collectıon kullandığım süre boyunca sürekli soruyodu herkes ve herkese cvp vermekten bıkmıştım

• Konu Sahibi elif_a_k_
Ben en cok ultraviyoleti seviyorum ama bana siktigimda en cok sorulan parfum chopard-wich.

• Konu Sahibi elif_a_k_
bndede emotion'u soruyorlar ve bncede harika bir kokusu varrrrr

• Konu Sahibi elif_a_k_
Christian Dior Pure Posion kullandığım zaman herkes bayılmıştı. Şimdi Dior Midnighbenneyaptımkit Posion kullanıyorum ama hiç soran olmadı(

• Konu Sahibi elif_a_k_
cacharel amor amor :)))

• Konu Sahibi elif_a_k_
guccı elbiseni giy at makinaya veyıkandıktan sonra hala kokusu devam eden nadir parfümlerden olsa gerek

armani code mükemmel bir koku.avm de alırken sıkmıştım bir oğlan aynısından kız arkadaşına aldı.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…