Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dp deki hypnose u beğeniyor musun. Orjinali ile nasılParfumevinden aldıgım lancome hypnose ve chocolate greedy geldi denedim. İlk izlenim olarak lancome hypnose beğenmedim. İlk sıktığımda koku tamamen farklıydı orjinalinden. Sıktıktan bir 10 dk içinde oturuyor benzemeye başlıyor. Ama dp ninki kadar başarılı bulamadım. Ayrıca parfümler çook yağlı.
Chocolate olan ise gerçekten cikolatalı portakallı kek gibi kokuyor diyebilirim. Hayatımda kokladığım en kek pasta gibi kokan parfüm buydu.
Zara orientali bende begeniyorum la vie est belleyi andiriyor bana cokda kalici bir kokuGarip bir şekilde Zara oriental çok beğenildi. Tatlı kokuları seven ve parfüme çok bütçe ayırmak istemeyenler mutlaka baksın
Dp nin hypnose u hic iyi degil bence orjinalle alakasida yok kesinlikle dp yi cok sevsemde hypnose u basarili degil cok sevdigim bi kokudur hypnose orjinali mukemmel kokuyoCanım dp deki hypnose u beğeniyor musun. Orjinali ile nasıl
Dp deki hypnose begeniyorum kuzum.. orjinali ile benziyor gayet. Ama suan bende orjinali var cok uyguna almıştım bi indirimde kendi sitesindenCanım dp deki hypnose u beğeniyor musun. Orjinali ile nasıl
Canım kalıcı mı wish of love? Ben cok zaman önce kullandım 15 yasında falandım sanırım kokusunu bile hiç hatırlamıyorumDaha bugun sabah elime ulasti wish of love siparis vermistim bugun tam 6 kisi kokum icin iltifat etti rekor kirdim bi gunde 6 kisiyle aksam eve geldim esimde direkt kokun degismiss ne siktin diyerek geldi sarildi cok begendi.. tabi esimle beraber 6 kisi oluyo
Bence cok kalici kuzum baya yayiliyo bide kokunu cok rahat alabiliyo herkes kendini farkettiren bi kokusu var her yasa her ortama her mevsime yakisir kesinlikleCanım kalıcı mı wish of love? Ben cok zaman önce kullandım 15 yasında falandım sanırım kokusunu bile hiç hatırlamıyorum
Dior poison girl, chloe signatureBanada yayilimi yuksek şeker kokusu olmayan sabunsu çiçeksi kalici bi parfum deyiverin kizlar sevabinaAçik orijinal avon oriflame ne varsa
tommy girl sabunsu çiçeksi kokar hanımeli gül karışımı yayılımıda çok yüksektir miss gibi kokar :) givenchy very irresistible miss gibi kokar çiçeksi kremsi pudramsı ve çok kalıcıdır yayılımı kuvvetlidir bununda.. chloe edp klasik signature diye geçiyor buda tertemiz kremsi gül kokar miss gibi yayılımı kuvvetlidir.. birde gucci envy me var binbir çiçek kokusu diye geçiyor buda baya kalıcı kendini hissettiren bi kokudur.. avondan önerebileceğim koku ise çiçeksi ve kalıcı olarak: wish of loveBanada yayilimi yuksek şeker kokusu olmayan sabunsu çiçeksi kalici bi parfum deyiverin kizlar sevabinaAçik orijinal avon oriflame ne varsa
bidee asıl unuttuğumm burberry london var çok dişi kadınsı ben burdayım diyen çiçeksi bi kokudur hanımeli yasemin kokusu çok kalıcı gerçekten harika bi kokudur.. bu saydıklarımın hepsinin açık parfümüde mevcut rahatlıkla bulabilirsin :)Banada yayilimi yuksek şeker kokusu olmayan sabunsu çiçeksi kalici bi parfum deyiverin kizlar sevabinaAçik orijinal avon oriflame ne varsa
Hangi tomy peki? Birkac tane tomy girl var sanirim. O kadar boynere gittim fiyati dusuk diye deneme geregi bile duymamistim sanki guzel olmayacakmis gibi bilseydim denerdim.tommy girl sabunsu çiçeksi kokar hanımeli gül karışımı yayılımıda çok yüksektir miss gibi kokar :) givenchy very irresistible miss gibi kokar çiçeksi kremsi pudramsı ve çok kalıcıdır yayılımı kuvvetlidir bununda.. chloe edp klasik signature diye geçiyor buda tertemiz kremsi gül kokar miss gibi yayılımı kuvvetlidir.. birde gucci envy me var binbir çiçek kokusu diye geçiyor buda baya kalıcı kendini hissettiren bi kokudur.. avondan önerebileceğim koku ise çiçeksi ve kalıcı olarak: wish of love