- 24 Mayıs 2019
- 404
- 676
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #3.501
Bargello-122 :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klasik tommy girl den bahsediyor. Evet fiyatı cok uygun ben yazın 100 tlye almıştım:) kokusu rebulun bouquet kolanyasıyla birebir aynıHangi tomy peki? Birkac tane tomy girl var sanirim. O kadar boynere gittim fiyati dusuk diye deneme geregi bile duymamistim sanki guzel olmayacakmis gibi bilseydim denerdim.
klasik tommy girl çeşitleri var ama ben klasik olanından bahsediyorum :)Hangi tomy peki? Birkac tane tomy girl var sanirim. O kadar boynere gittim fiyati dusuk diye deneme geregi bile duymamistim sanki guzel olmayacakmis gibi bilseydim denerdim.
Klasik tommy girl den bahsediyor. Evet fiyatı cok uygun ben yazın 100 tlye almıştım:) kokusu rebulun bouquet kolanyasıyla birebir aynı
klasik tommy girl çeşitleri var ama ben klasik olanından bahsediyorum :)
evet canım ta kendisi :)Bu mu acaba?
Eki Görüntüle 2586402
hanimeli kokusunu cok severim ama bunun iceriginde yazmiyor neden acabaevet canım ta kendisi :)
Chloe signaturekızlar selammm,
buradaki yorumlardan incelediğim kadarıyla noa parmüfü buldum. Gerçekten tam tarzım olan bir koku.
Mis gibi ferah krem kokusu.
Yalnız sıkıldım sanki son dönem . Ara ara parfüm değiştirmeyi seviyorum.Bu tarz temiz kremsi,pudramsı önerebileceğiniz bir koku var mı ?
tommy girl 'u baya duydum . İlk bunu denicem sanırım. Dp 'de var mıdır ?Chloe signature
Tommy girl
Burberry london
Cerruti 1881
Vardır:)tommy girl 'u baya duydum . İlk bunu denicem sanırım. Dp 'de var mıdır ?
Ah evet bunu unutmuşum modern muse da kremsi temiz bir kokuEstee Lauder Modern Muse ne zaman kullansam hep sorulur. Şimdiye kadar aldığım en güzel parfüm.
Bu parfumu orijinali ni denemiştim ama nasil kokuydu bu ya kremsilesiyordu galiba sonra.Açik mi sizinki orijinal mi ya da dp de varmiEstee Lauder Modern Muse ne zaman kullansam hep sorulur. Şimdiye kadar aldığım en güzel parfüm.
Ben orijinalini alıyorum ama bayağı tuzlu fiyatı. Bu kokuya benzer bir koku bilmiyorum, diğer parfümlerden çok farklı. Ne zaman kullansam hemen adını soruyorlar.Bu parfumu orijinali ni denemiştim ama nasil kokuydu bu ya kremsilesiyordu galiba sonra.Açik mi sizinki orijinal mi ya da dp de varmi
Suan trendyolda estee lauderin kendisi 444 tl ye koymuş:)Ben orijinalini alıyorum ama bayağı tuzlu fiyatı. Bu kokuya benzer bir koku bilmiyorum, diğer parfümlerden çok farklı. Ne zaman kullansam hemen adını soruyorlar.
canımm modern muse dp de özel tasarım olarak üretiliyor E1 kodu ve çok kalıcı bileğime sıktığımda elimi yıkadığım halde gitmemişti kokusu 70 tl fiyatı diğer üretimlerinden farklı bir dene istersen birebir kokuyor orjinaliyle :)Ben orijinalini alıyorum ama bayağı tuzlu fiyatı. Bu kokuya benzer bir koku bilmiyorum, diğer parfümlerden çok farklı. Ne zaman kullansam hemen adını soruyorlar.
bazen açıklama kısımlarını özet geçiyolar canım ama içeriğinde hanımeli var koklayınca alıyosun kokusunu :)hanimeli kokusunu cok severim ama bunun iceriginde yazmiyor neden acaba
tommy girl dp de var canım kodu t2 tavsiye ederim kesinlikle temiz sabunsu çiçeksi kokar :)tommy girl 'u baya duydum . İlk bunu denicem sanırım. Dp 'de var mıdır ?