Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

özlemacar bende c23 kullandım chanel change adı gusel kokudur :)

carmina parfüm ilk sıktığımda bir çok arkadaşım sormuştu çok güzel bi kokusu var
ben deodorantını da aldım ikisini birlikte kullanınca harika:)

Candy ! Ne zaman sıksam herrrrrkes kokusuna bayılıyor. Artık ben adını tekrar etmekten bıktım. Ama maalesef orjinalini piyasada bulamadım. Jessica Simpson'un Candy 'si bu sanırım ama yine de satan bir yer bulamadım. Bilen varsa çok makbule geçer. :) Ben de D&P 'den alıyorum. (C24 ). 100ml bile alsanız kokusu değişmiyor. Acayip kalıcı.Kullandığım tek açık parfüm budur. Şekerli kokuları sevenler eminim bayılacaksınız.

Eskiden Joop All About Eve vardı. Onu da herkes sorardı ama Escada Collection gibi piyasadan kalktı. Çok yazık oldu.

Issey Miyake ve Jean Paul Gaultier Classique de çok güzel kokulardır. Bunları da çok soran olmuştu.
Burrberrys weekend de güzel ama artık çok bilindik geliyor.

Tekrar söylemeden geçemeyeceğim. Gucci Rush beerrrrbat ve tiksindirici bir koku. Asıl bu parfüm piyasadan kaldırılmalı. Kesinlikle çok keskin ve farkedilir bir koku ama bence bir o kadar da berbat. Kullananlar size hayret ediyorum nasıl kullanıyorsunuz yaa ...Ne zaman bu kokuyu alsam resmen burnumun direği sızlıyor!

Lancome- Miracle kesinlikle bunu sıktığımda soruyorlar

avon-pur blanca ve emotion-harmony

kızlar aranızda Agent Provocateur Strip kullanan var mı?memnun musunuz?

kesinlikle island (avon) ama üretimden kaldırıldı ve bende açıkta kaldım :KK43:

Yohji Yamamoto..Tek kelimeyle mükemmelll...Herkesin beğenmeyeyeceği fakat beğenenlerin en az 2-3 yıl kullanacağı parfümm..Ki ben yohji nin dışında hiçbir parfümü 1 şişeden fazla kullanmadımmm..

body shop neroli jasmin süper:jeyyar:ama bikaç sorun var1)artık burnunuz koku almıo2)sanırım kalıcı deil(diyorum çünkü kokuyu hissetmiorum artıkyerimseniben)3)şişesi küçücük

Davidoff Cool Water... Her sıktığımda bir soran olur. Hem de yıllardır...

banada almanyaya tatile gittiğimizde arkadaşlarım bir koku almıştı türkiyeye döndüğümde herkesin sorduğu soru çok güzel adı ne?olmuştu adı:nicols scrptuls bunu 1kez beğendikte bulmuştum sonra bulamadım

ben avonun Rare Goldu 2 fıs sıkıyom millet mest olyosengözlerimebaksanab ve günlerce çıkmıyo kıyafetlerimdem.bide geceleri baya işe yarıyoo:1rolleyes:Şeniz

dkny muhteşem otesi bir koku,escada rock'n rio şeker gibi kokusu var sonra bi de hypnose her parfümüme bayılıolarsengözlerimebaksanab

Noa mükemmel bir koku sabunsu pudramsı bunu sıktığımda herkes sorar ve bu ara moschıno yı keşfettim 3 çeşidi var ama benimki şişesi üstü kırmızı altı siyah süper sexi kokuyor olumlu şeyler duyyorum etrafımdan tavsiye ederim

Noa mükemmel bir koku sabunsu pudramsı bunu sıktığımda herkes sorar ve bu ara moschıno yı keşfettim 3 çeşidi var ama benimki şişesi üstü kırmızı altı siyah süper sexi kokuyor olumlu şeyler duyyorum etrafımdan tavsiye ederim

fıatı ne kadar canım
o kadar ıcten yazmıssın kı
alıp deneyesım geldı

bu arada arkadaslar sanırım gurbaa prenses tavsıye etmıstı
vıktor rolf flower bombı
ben onu arkadas vasıtaası ıle tester ını getırttım
cok guzel bır koku , gercektende etkıleyıcı getıren arkadas hastası oldum dedı ama
bıraz agır kacıyor ben fresh kokular sevıyorum bıraz daha onun gıbı femınen ama daha fresh kokan parfumler mevcut
bu arada acayıp pahalı
2 tane kucuk tester 15 lıraya geldı kucucukkkktu ustelık:KK43:

Carolina%20herrera%20212%20Sexy%20W.jpg

sengözlerimebaksanab

kanımca artık sadece 212 sexy kullanıcam :asigim:

kanımca artık sadece 212 sexy kullanıcam :asigim:
bu parfumu bıkac kere sıktırdım denemek ıcın dıger kokularla karıstıgı ıcın anlayamadım , yada erkek olmadıgım ıcın seksapalıtesını olcemedım:KK70:
bu arada gurbaa sen hermes kullandın mı hıc?

X