Diktorya Secret öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. Gayet ayrıntılı ve detaylı yazmışsınız... Yorumunuz benim için çok degerli, öyle ki hangi parfümü alıp almamam gerektiği hakkında kafamda fikirler oluşuyor. Not aldım önerilerinizi
Her zaman bu foruma girme fırsatım olmuyor maalesef, bazense sadece canım sıkkın oluyor ve girmek istemiyorum, o yüzden mesajınıza geç cevap yazabildim kusura bakmayın.
Benim de almak istediğim birkac parfüm markası var. Ve alacağım parfümlerin hafif kokulu, ama kalıcı olmasına dikkat ettiğimi / edeceğimi belirtmeliyim.
Normalde çok ağır parfümler kullan(a)mıyorum. Kah beni bogmasi ve baş ağrısı yapması yüzünden, kah ev ahalisinin olumsuz tepkilerinin olacağını bildiğim için.
O yüzden alacağım parfumlere ekstra dikkat etmek zorundayım.
Kör alış yapmak daha akil karı geliyor bana internet vs platformlardan. Zira internetteki fiyatlar ile Sevil parfümeri vs parfüm mağazalarındaki fiyatlar arasında dağlar kadar fark var.
Almak istediğim parfümler listesi şöyle (hepsini almak istemiyorum tabii ki ama hepsini denemek istediğim kesin);
Chanel Chance Eau Tendre
Chanel Chance Eau Fraiche
Victoria's Secret Bombshell
Dolce Gabbana Light Blue
Lacoste Pour Femme Edp
Dolce Gabbana Light Blue SUN
Marc Jacobs Daisy
Marc Jacobs Daisy Twinkle
Calvin Klein One
212 Carolina Herrera (Rose, VIP, Classic, Party Fever)
Narciso Rodriguez for Her
Moschino Cheap And Chic I Love Love Edt
Giorgio Armani Acqua di Gioia
Giorgio Armani Air di Gioia
Davidoff Cool Water
Davidoff Cool Water Wave
Emporio Armani She
Clinique Happy Heart Edp
Lacoste Touch of Pink
Givenchy Very İrresistible
Kenzo Flower by Kenzo
Shiseido Zen
Dior Joy
Gucci Envy Me
Lancome Miracle
Vs.vs. aklıma gelenler şimdilik bunlar.
212 Carolina Herrera , Givenchy Very İrresistible ve Lacoste Pour Femme Edp hakkında yorum yazmıştınız yukarıda. Ama diğer parfümler hakkında bazı sorularim var.
Siz bu parfümler hakkında ne düşünüyorsunuz? Hafif ve ağır olanlar hangileri, içerikleri nasıl ?
İlk başta bu parfümleri D&P ; Bargello vb. Gibi açık parfüm satıcılarından almak daha doğru olur gibi görünüyor, siz ne düşünüyorsunuz ?
Diğer hanimlar da bu soruma yorum yazabilirler. Ne kadar çok yorum yaparsanız o kadar çok bilgiye ulaşırım zira.
Şimdiden herkese tekrardan teşekkür ediyorum.