• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız Makyaj Temizleme Ürünleri

neutrogena kullandım daha önce kesinlikle çok iyi.
garnier i hiç tavsiye etmiyorumbenneyaptımki
şimdide nivea deneyeceğim bakalım nasılmısboshayallersmile

Clinique - Rınse Off Hıc memnun kalmadım gozlerım yandı resmen ve hıc guzel temızlemıyor
Maybellıne - Expert Eyes waterproof rımelı guzel cıkarmıyor ama memnunum onu kullanıyorum
Maybellıne - Demasq sanırım adı ondan da memnunum ama nedense tam temızlemıyor gıbı gelıyor bana. en azından yanma hıssı falan vermıyor

neutrogena yeni başladım kullanmaya ama müthiş hem yüz makyajı ,hem göz makyajı için kullanılabilir bir ürünü ,çok hafif cildi yağlandırmıyor.

bende olayinkini kullanıyorum o kadar memnunum ki hem yüz hem göz için kullanabiliorum gözümü hiç yakmıo ama içine kaçınca bulandırıo doğal olarak o yüzden kaçırmamaya dikkat ediorum ve gayette güzel temizlio kokusuda çok güzel hemde indirimden almıştım 10 tl ye keşke 2 tane alsaydım diorum şimdi vazgeçemeyeceğim ürünlerden biri oldu bayada bereketli

avonun 3 ürününü kullanıyorum sadece(gerçi biri üretilmiyor malesef) bunlardan biri de göz makyajı temizleyicisi yıllardır bittikçe aldığım yumuşacık bir ürün.

talika yağsız göz makyajı temizleyicisi kullanan tavsiye eden var mı kızlar.nerde satıllıyor fiyatı nedir.iyi bi ürüne benzettim hem yağsız hem suya dayanıklı makyajı temizleyebiliyor.loreal 2 fazlıdan kullanıyorum tamam iyi temizliyor ama beyaz nokta yapıyor göz altlarımtalikayı merak ediyorum kızlar bilen yorum yapsın lütfenkaydirigubbakcemile2da.

bende olayinkini kullanıyorum o kadar memnunum ki hem yüz hem göz için kullanabiliorum gözümü hiç yakmıo ama içine kaçınca bulandırıo doğal olarak o yüzden kaçırmamaya dikkat ediorum ve gayette güzel temizlio kokusuda çok güzel hemde indirimden almıştım 10 tl ye keşke 2 tane alsaydım diorum şimdi vazgeçemeyeceğim ürünlerden biri oldu bayada bereketli

olay de denedim; ama pek de hoşlanmadım, mecbur kalmadıkça almayı düşünmüyrm

avonun 3 ürününü kullanıyorum sadece(gerçi biri üretilmiyor malesef) bunlardan biri de göz makyajı temizleyicisi yıllardır bittikçe aldığım yumuşacık bir ürün.

avon da kullandım, göz çevresinde biraz kızarıklık yaptı;ama neutrogena'dan sonra 2. sıraya koyuyrm kullandığım ürünler arasında...

loreal .... ııııhhhhhhhh

maybelinne 2'li sıvı bir temizleme ürünü var kabus gibi bişey , göz çevrende yağlı yağlı kalıo çıkmıo+++ sonradan da beyaz beyaz kuruyr, soruolardı senin gözünde ne var die!!!

niveanın mendili çok güzel..
bununla temizliyorum..
3073.jpg

loreal ile yıkıyorum ...
3093.jpg

gül suyu ile tonikliyorum..

hafta da bir peeling yapıyorumm..
3101.jpg

bayanssulusmile

Ben 1 seneye yakındır Petra'nın ürettiği Perla marka makyaj temizleme bezini kullanıyorum ve çok memnunum.
Bezi ıslatıyorsunuz makyajınızı siliyorsunuz sonra bezi beyaz sabunla yıkayıp bir yere asıyorsunuz 5 sene kullanım garantisi var.
Kimyasallarla temizlemek yerine böyle temizlemek çok daha sağlıklı hemde makyajınızı temizlerken cildinize peeling yapıyor.
Ayrıca fiyatıda oldukça uygun beze 22 lira veriyorsunuz 5 sene kullanıyorsunuz.:)

MİKROFİBER PERLA 32X22 MAKYAJ TEMİZLEME BEZİ GittiGidiyor.com'da #24780177

Son düzenleme:
3 yıldır DIADERMIN makyaj temizleyici su diye bi ürünü var 200 ml lik 19 tl ..onu kullanıyorum yatarken.. bazen de gül suyu (rosense'in) ile üstüne tonikleme yapıyorum ama genelde ona da gerek kalmıyor..

3 yıldır DIADERMIN makyaj temizleyici su diye bi ürünü var 200 ml lik 19 tl ..onu kullanıyorum yatarken.. bazen de gül suyu (rosense'in) ile üstüne tonikleme yapıyorum ama genelde ona da gerek kalmıyor..

benim de kullanmadığım temizleyici kalmadı. en cok neutrogena ve diadermin'den memnun kaldım. yalnız ilginç bir şekilde diadermin den sonra kirpiklerim uzadı o nedenle asla başka markaya gecmem artık.

benim de kullanmadığım temizleyici kalmadı. en cok neutrogena ve diadermin'den memnun kaldım. yalnız ilginç bir şekilde diadermin den sonra kirpiklerim uzadı o nedenle asla başka markaya gecmem artık.

aaa :) çok şaşırdım.. benim zaten kirpiklerim uzundur ama extra bişey görmedim.. demek ki sizde farklı bir reaksiyona girmiş ve ne güzel başka güzel bir etki daha yaratmış..

bak kızdım ama şimdi bana da başka güzel bir etki gösterseymiş ya temizlemenin dışında:((

Ben Ekodost'un likid sabununu kullanıyorum,hertürlü makyajı kiri gözenekleri çok güzel temziliyor ev ayrıca kremleride süper...

Back