Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dermologica çok memnunum biraz tuzlu ama kaliteli degiyo paranıza
bende olayinkini kullanıyorum o kadar memnunum ki hem yüz hem göz için kullanabiliorum gözümü hiç yakmıo ama içine kaçınca bulandırıo doğal olarak o yüzden kaçırmamaya dikkat ediorum ve gayette güzel temizlio kokusuda çok güzel hemde indirimden almıştım 10 tl ye keşke 2 tane alsaydım diorum şimdi vazgeçemeyeceğim ürünlerden biri oldu bayada bereketli
avonun 3 ürününü kullanıyorum sadece(gerçi biri üretilmiyor malesef) bunlardan biri de göz makyajı temizleyicisi yıllardır bittikçe aldığım yumuşacık bir ürün.
3 yıldır DIADERMIN makyaj temizleyici su diye bi ürünü var 200 ml lik 19 tl ..onu kullanıyorum yatarken.. bazen de gül suyu (rosense'in) ile üstüne tonikleme yapıyorum ama genelde ona da gerek kalmıyor..
benim de kullanmadığım temizleyici kalmadı. en cok neutrogena ve diadermin'den memnun kaldım. yalnız ilginç bir şekilde diadermin den sonra kirpiklerim uzadı o nedenle asla başka markaya gecmem artık.