• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız Makyaj Temizleme Ürünleri

Bir ara L'oreal kullanıyordum memnundum sonra değişiklik yapmak istedim Neutrgena kullandım ama gözümde hafifte olsa kaşıntı yaptı yani bir daha tercih etmem..

L'oreal kullanıyordum fiyatı artı diye Gariner kulladım ama almazolaydım nasıl yaktı gözümü asla tavsiye etmiyorum yazık paranıza

maybelline in göz makyajı temizleme ürününü çok duydum bende, ama 2 ürün war acaba tavsiye edenler hangisinni ediyor?????? bende geöen gün alıcaktım ama standdaki kadın kadın agzımdan girdi burnumdan çıktı daha ii yok göz önemli fln filan die bana INNOVA aldırdı... hemde maybelline e 10 lira wericekken innovaya 18 lira werdim... bitki özleri warmş flnmış filanmış... gerçekten ilk açtıgımda mis gibi gül kokuyodu ki gözüme bi sürdüm..... deli gibi yanma yaptı şimdi parayı çöpe atmamış olmak için kullandıktan sora hemen yıkıorum gözlerimi.. ama tabiki hiç memnun kalmadım...
bilginize...

niveanın 2si 1 arada tonik ve temizleme jelini yüz için kullanıyorum bir de göz için özel bir şey var. yeni aldım tek kelimeyle ıĞRENÇ. bana uymadı ya da... tonik kullanmaya başlıyalı 2hafta oldu çenemde koskocaman bir sivilce çıktı. siyah noktalarım kabardı ve yanakla göz arası kısımda beyaz kesecikler oluştu. ayrıca o gün göz için olanı kullandıktan sonra gözümde bir ağrı oldu ertesi gün akşama kadar geçmedi... paramı çöpe atmış oldum ben düştüm bu hataya siz düşmeyin...

tn31102009139.jpg

Benim asla değiştirmediğim makyaj temizleme ürünlerim...

M.A.C yağ yoğun siyah rimel ve yoğun siyah kalem kullandığımda kullanıyorum...
Body shop papatya özlü waterproof rimellerim için kullanıyorum...
Sephora çift bazlı yoğun gözmakyajı yaptığımda kullanıyorum...
Ve tabiki asla vazgeçilmezim bebak acı badem yüzümdeki fondoten allık v.s temizzlemek için kullanıyorum...
Aklınıza olsun arkadaşlar ürünlerin önemi olduğu kadar pamuğunda önemi vardır... Organik koton pamuk kullanıyorum sizde deneyin farkı farkedeceksiniz....Hiç bir makyaj kalıntısı ve yüzde pamuk artıkları kalmıyor...

ben de 2 gün önce garnier saf ve temiz aldım ve çok memnun kaldım...sürüldüğünde cilde ferahlık veriyor ve rahatlatıyor zaten yüzü çok güzel temizliyor..ve bir tespitte daha bulundum alnımda ve çenemi üstüne birer tane sivilce çıkma girişimde bulunurken onları kuruttu ve bu girimde malup duruma düştülersüprizzzzz:jeyyar:
3u1arada-450x600.jpg

Bu bende sivilce yaptı kullanmıyorum artık, piyasada lancome shiseido ve bir çok ünlü markanın temizleyici ürününü kullanmış biri olarak şu anda bebe şampuanıyla yıkıyorum yüzümü, bebe ürünü olduğu için içinde kimyasal bulundurmuyor , ayrıca kirpiklerimide uzattı ben fazla makyaj yapan biri değilim ben memnun kaldım açıkçası.

göz için neutrogena ve niveanın temizleme ürünlerini kullanıyorum

yüz için clinique inkini kullanıyorum memnunum

ben diadermine in makyaj temizleyici mendillerini kullanıyorum çok da memnunum

kızlarr göz temizleyici olarak neutrogena kulanıyorum ama farımı sildikten sonra göz altıma simler akıyor ve iice silip durulasamda hala simleri görebiliyorum
çok simli farda kullanmıyorum aslında MAC in farlarını kullanıyorum buna rağmen bir kaç defa silmek zorunda kalıyorum sizde de böle bi sorun varmı??boshayallersmile

Niveadan sonra Bourjois aldim
iyikide almisim super cikariyorum cunku

avonun göz makyajı temizleyicisini kullanıyorum hediye gelmişti yağlı kremsi bir yapısı var bütün makyajı çıkartıyor siyah kalemden eser kalmıo valla avonun tek memnun kaldığım ürünü sanırım :))))
birçok ürünü vasat

olay aldım çok memnun degilim orta kalite bence.aldıktan sonra da ögrendimki olay ı olgun ciltlere öneriyorlarmış benim yaş 21:a015: göz makyajı için olanı bıraktım kullanmıyorum yüz için olanını bitireyim bidaha almam zaten..göz için de nutrigina nın mavi şişede su gibi olan temizleyicisini kullanıyorum çok güzel çıkarıyor hiç yakmıyorda çok memnunum bittikçe alıcam artıkzemuszemus

olay 'total effect serisi' olgun ciltler için ama skin adapt ve gentle cleanser her yaşa uygun...
memnunsan devam et, değilsen de endişelenme cnm yaşın için ağır bir ürün değil

Back