• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız Makyaj Temizleme Ürünleri

amway-artıstry makyaj temizleyicisini 5 yıl kullandım çok güzel,bitkisel bir ürün.fiyatı35 TL şimdide yves rocher İN TONİK+TEMİZLEYCİİ ürünü aynı zamanda makyaj temizleyici özelliği var ve 3 aydır kullanıyorum güzel bir ürün fiyatı 17.50TL.her ikisi de güzel ürünler tavsiye ederim...resim eklemek istiyorum ama yeni üyyeyim nerden ekleyeceğimi keşfeedemedim:(.

Eklentiler

• $YVES.jpg
    $YVES.jpg
    1,6 KB · Görüntüleme: 177
  • $amway.jpg
    $amway.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 203
Son düzenleme:
Garnier'nin hassas ciltler için genel makyaj temizleyicisini almıştım. Başta çok güzel geldi ama bir süre sonra gözümün biraz altında saçma yağ bezesi gibi bir şey gördüm. Kullanmayı hemen bıraktım ve geçti. Heralde gözeneklerimi tıkadı. Tavsiye etmiyorum.

bende göz makyajı için avonun ürününü kullanıyorum ama pek memnun değilim, rimellerimi çok iyi temizleyemiyor makyajımı çıkardıktan sonra resmen mor göz oluyorum, neutrogena yı denemek istiyorum

valla arkadaşlar oriflame danışmanı olarak kendime Royal Velvet makyaj temizleme sütü ve toniğini aldım. İkisinin fiyatı toplam 27.90 TL'e ve yanında da aynı markanın göz kremini hediye olarak veriyorlar. Tek kelime ile muhteşem diyebilirim

neutrogena kullanıyorum çok memnunum süper temizliyor nivea tonik almıştım bence berbat

detay.asp

bunu kullanıyorum bu güne kadar kullandığım en iyi makyaj temizleme suyu...

Ben Mary Kay kullaniyordum hem yuzum icin hem de gozum icin.biraz pahali oldugundan sonra almadim ama cok guzeldi.goz icin olanini hala aliyorum.ama yuzum icin garnier kullaniyorum sut ve losyonunu kuru deri icin.memnunum...

arkadaşlar kozmetikte olay iyi bir marka. yabancı arkadaşlarım da kullanıyor,
ve onlardan duymuştum ilk kez, sonra Türkiyede de piyasaya çıktı. iki çeşit makyaj
temizleme ürünü var olay in. biri skin adapt diğeri de gentle cleanser. ikisi de iyi ancak
skin adapt hassas ciltte tahşir yapabiliyor, cildim biraz hassas ve skin adapt göz çevremde
tahriş yaptı. daha sonra bunu bırakıp gentle cleanser a geçtim, memnunum, hem iyi
temizliyor hem de tahşir filan yapmıyor. tavisye ederim.

evet bence de olay iyi bir marka...gamyoncuiremsu
bende neutrogena kullanıyorum göz makyajı temizleyicisini kullanıyorum,
çok memnunum...:icecream:

ben garnıer yeni bi ürünü var onu aldım makyaj temizleme sütü gül özlü ama miütiş bişe arkidişler fiyatıda aşırı uygun 8.00 civarı sanırım.hassas ciltler için bi alın deneyin derim hihoyyyt

olay aldım çok memnun degilim orta kalite bence.aldıktan sonra da ögrendimki olay ı olgun ciltlere öneriyorlarmış benim yaş 21:a015: göz makyajı için olanı bıraktım kullanmıyorum yüz için olanını bitireyim bidaha almam zaten..göz için de nutrigina nın mavi şişede su gibi olan temizleyicisini kullanıyorum çok güzel çıkarıyor hiç yakmıyorda çok memnunum bittikçe alıcam artıkzemuszemus

şu netrogena göz makyajı bi ara ben de alsam bari toniğini de denemek istiyorum aslında şimdi göz makyajım için temizleme sütümü kullanıyom tertemiz oluyo babenin ama ayrı almak istiyom bakalm çok övdünüz kızlar

yvessaintlaurent kullanıyorum hıdra serisini hem tonik hem temizleme jeli.çok uzun dayanıyor ayrıca çokda iyi.
bundan önce clinique kullandım nerdeyse tüm ürünlerini .yvessaintlaurent den çok daha memnunum.yalnızca cilt tipine en uygun seri alınmalı mutlaka.

slm kızlar.bende nıvea clean deeper kullanıyorum.günlük temizleme ve peeling jeli.cildim yağlıdır ve kolay kolay hiç bi ürünü kabul etmez sivilcelenmelere yol açar.ama bu ürünü kullandıktan sonra çok memnun kaldım.cildimi temizledikten sonra bebek gibi yumuşacık yapıyo siyah nokta oluşumlarını sivilce oluşumlarını önlüyo.çok faydası oldu bana mutlaka tavsiye ederim.fiyatıda o kadar pahalı değil.14 tl falan ödedim ama hiç pişmanlık vermedi bana.kolay gelsin;)

çok yoğun göz makyajı yaptıysam bu
01397780901.jpg

günlük göz makyajım içinde bu
93146.jpg

bunları tavsiye ederim...
resimler alıntıdır

clinique göz makyajı temizleyici kullanıyorumve aynı serisinin göz çevresi bakım kremini kullanıyorum..
gayette memnunum..
en ağır göz makyajını bile temizliyor ve temizlerken güzel bir kadifemsilik veriyor..

Back