- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.568
- 298
Yuz icin ama serum merum ve nemlendiricim estee lauder mesela. Gozalti icin degmez 400 lira vermeye. Ilerlemez gozluk tak surekli gozunu kısma cok makyaj yaparken cok sert surme goz altina 4.parmakla sür. Oradaki kaslarımız zayifmis o parmaktaŞu anda varla yok arası. Hani biri diyor kırışsam mı diğeri diyor otur oturduğun yerde.. Ama gözaltlarım lüzumsuz kuzenimin orijinal diye aldığı çakma gözaltı kapatıcısı yüzünden dermatit oldu ve oralar hafif kırışık kaldı. İlerlemese kafi..
Yas kaç sormasi ayıp. Bende 28 oldum 25 ten başladım işte. Bende yagli ciltliyim cidden tolare edior. Bu arada rica ederimTeşekkür ederim tavsiyeler için. Bi araştırayım kaç yaşıma geldim hala göz çevresi kullanmıyorum. Yağlı cildim sağolsun tolere etti
Yaşım kemale erdi yeni aklım başıma geldi. 32 yaşındayım :)Yas kaç sormasi ayıp. Bende 28 oldum 25 ten başladım işte. Bende yagli ciltliyim cidden tolare edior. Bu arada rica ederim
Bende aynı durumdayım 25 yaşındayım incecik çizgi olmaya başlamışBen de aynı şeyi sormak için geldim. Göz çevresi ince çizgiler vs için tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı? Sırf markasından dolayı gidip deli gibi para verip pişman olmak istemiyorum, denediğiniz bi şeyler olursa çok sevinirim.
Loreal elseve yağı yerine artık şimdiki keşfim elidor hindistancevizli yağı geldi sanırım bundan sonra bunu alıcam kokusu saça verdiği yumuşaklığı müthiş elseve den daha çok beğendim*Loreal elseve mucizevi yag
*Essence i love extreme crazy volume mascara
*Golden rose velvet mat ruj 16
Merhaba yağları sürdükten sonra saç duzlestirici kullaniliyor mu sonrasında mi kullanmak gerekiyor yakar mi acaba saçıLoreal elseve yağı yerine artık şimdiki keşfim elidor hindistancevizli yağı geldi sanırım bundan sonra bunu alıcam kokusu saça verdiği yumuşaklığı müthiş elseve den daha çok beğendim
Maskaram ve rujum aynen devam tabikii birde 18 numarası kırmızı rujuda çok güzelmiş onuda aldım şu sıralar kırmızı rujla baya iyi anlaşıyoruz
Ben saçım nemliyken sürüyorum normalde birgüzel ovalayarak yediriyorum saçıma kurutuyorum saçlarımı iyice emiyo saç o yağı 1 saat sonra düzleştiriyorum.. düzleştirdikten sonra tekrar sürüyorum parlak görünsün diye.. gayet iyi oluyo böyle..Merhaba yağları sürdükten sonra saç duzlestirici kullaniliyor mu sonrasında mi kullanmak gerekiyor yakar mi acaba saçı
Bende deneyecegim o zaman teşekkür ederimBen saçım nemliyken sürüyorum normalde birgüzel ovalayarak yediriyorum saçıma kurutuyorum saçlarımı iyice emiyo saç o yağı 1 saat sonra düzleştiriyorum.. düzleştirdikten sonra tekrar sürüyorum parlak görünsün diye.. gayet iyi oluyo böyle..
Roc.Retinol içeriyor.1 hattada değil ama 1 yılda farkı görürsünüz.memnun kaldğınız göz çevresi kremi var mı arkadaşlar.
The Balm -hot mama allık bunun muadili ve daha uygun fiyatlısı.Herkese yakışan bu rengi ben kendimde sevemedim malesef.Hafif seftali pembe yansimalari olan ve cok tatli bir isilti katan allik aninda fresh bir görüntü veriyor. Ben günlük bb krem allik rimel lip balm sürüp kullaniyorum efsaneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?