Cilt tipim;
Kuru, burun sadece yağlıdır
Atopik, alerjen
yaş 40+
Termalife nemlendirici peloid maske kaç tüp bitirdim bilmiyorum. Hem cilde peeling yapıyor, hem aydınlatıyor. Özellikle kuruluk kaynaklı pullanmayı ve siyah nokta sorununu kökten çözüyor.
Ecowell Diamond Collection Canlandırıcı Göz Çevresi kremi
Başka göz kremleri de kullansam dönüp dolaşıp gene alıyorum. Göz çevresinde ince kırışıklıklara sanki müdahale edilmiş gibi açıyor. Morluk sorunum çok fazlaydı, pandadan hallice göz çevresini başarılı bir şekilde aydınlatıyor.
Logona Koruyucu Gündüz kremi
Pullanma şikayeti için kullanıyorum. Cildi neme fazlasıyla doyuruyor.
Senede 2 kür 2 senedir kullandığım Logona Kuperoz serisi krem+serum
Kuperoz yani ciltte ciddi kızarıklık ve damar görünümüne senelerce döktüğüm paraya acıyorum. Doktorlar kortizonlu kremler ile çözemediği yangı, kızarıklık (ben ona pancar görünümü diyorum), tahriş vb. reaksiyonları ilk kür sonunda çözdü. Artık heidi gibi dolaşmıyorum bin şükür.
Sante Organik Yoğun hacim veren mascara
Hassas gözlerim var ve buna rağmen yakmayan, kirpikleri gayet güzel belirginleştiren vegan mascaram oldu. Silikon fırça ucu var, incecik uçları olduğu için tüm kirpikleri kavrayabiliyor.
Urtekram Aloe Vera Jel
Yaz kış yüzüme maskeden tut saçlarıma maskeye kadar cildimde saçımda sürekli kullanıyorum. Saça parlaklık ve nem sağlıyor, yüze sakinleştirme etkisi çok güzel. Göz altlarıma maske olarak dahi kullanıyorum.
1 disk pamuğu ikiye bölüyorum, üzerine aloe vera jel sıkıyorum. Dolaba kaldırıyorum, 2 saat kalsa yetiyor. Sonra soğuk soğuk göz altlarıma yerleştiriyorum. Morluk ve şişkinlik için birebirdir.