• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

Rimel olarak bir türlü tam istediğimi bulamadım. Özellikle kirpikleri tek tek ayıran, dolgunluk veren bir rimel istiyorum ama rimeli çıkarması çok kolay olmalı. Benim için en önemli makyaj malzemesi rimeldir zaten rimelden başka birşey neredeyse hiç kullanmıyorum, ama rimeli çıkarmaya çok üşeniyorum, bu yüzden bu ayrıntı benim için çok çok önemli. Çıkarması en kolay olan ve kirpikleri dökmeyen rimel tavsiyesi olan var mı?

Lancome hypnose drama efsane bir rimeldir tabi çıkarması oyle kolay sayılmaz ama istediğiniz herseyi size verir. Ben misel su ile cikarip arkasından yıkıyorum. Kolay cikan rimel var mi ki?

Şöyle kendime uygun bir cc krem arıyorum kızlar, canlı gösterecek ve hafif simli ışıltılı olsun. Pure beauty cc krem çok övülüyor, onu bi denemek istiyorum.

Bir de rimelde ince fırçalı olanları daha çok beğeniyorum. Şuanda barbara bort kullanıyorum gayet güzel. Öncesinde de max factor kullanıyordum fakat fırçasını kalınlaştırdılar sonradan.

Ruj ile pek işim yok ama Kiko çok güzel..

Bide garnier yüz temizleme jelleri den çok ama çok memnunum... Şimdi neutrogena aldım ama yok garnier en iyisi.

2014 2015 senesinde pure beauty nin bb kremini kullandim cok iyiydi cc si o kadar guzel degil ama daha sonra benden sonra alan 2 arkadasimda sivilcelenme yapti bb si bilmiyorum ya bozuktu ya o seride bir sorun vardi ama guzel bir ürün japon mali bildigim kadariyla

Rimmel markasının rimelini beğendim dışı bronz olandan
Rosmanın bazı maske ve göz kremleri gunlük pedi
Nivea hydro krem hani şu aloe vera sulu olan muhteşem
Saç köpüğüm taft
Göz altı kapatıcı maybeline ......

Yves roshe nin tuzsuz sampuanı
Saç bakım kremi 8 saat kuru sacta kalan
Vücut kremleri
El kremide bir harika

Lancome hypnose drama efsane bir rimeldir tabi çıkarması oyle kolay sayılmaz ama istediğiniz herseyi size verir. Ben misel su ile cikarip arkasından yıkıyorum. Kolay cikan rimel var mi ki?
Teşekkür ederim canım. İşte benim için asıl mesele kolay çıkması zaten. İnşallah istediğim gibi bulabilirim. Bu arada tavsiye ettiğin rimel gerçekten çok güzel ama daha uygun birşey düşünüyorum açıkçası.

mor şampuan olarak gerçekten mucize etkisi ne zaman saçlarımı onunla yıkasam ''saçlarını mı boyattın'' diye sorarlar :) Loreal Pro Silver Shampoo

Maybelline superstay matte 125 ruj çok kalıcı ve pembeyi sevdiğim için çok severek kullanıyorum.

Eklentiler

• untitled.png
    untitled.png
    60,1 KB · Görüntüleme: 137
Vazgeçilmez rimelin yıllardır kullanırım. Fiyatı biraz fazla olduğu için bı kaç kere daha ucuz rimel arayışına girdim ama her defasında buna geri döndüm. İnanılmaz bişey takma kirpik gibi hiç bu kadar iyisini görmemiştim. Görenler de hep sorar markasını. Çıkarması da gayet kolay. Kirpik de dokmuyor hem uzatıp hem dolgunlasturiyor. Kısaca vazgeçilmezlerinden arasında bir numara. Kesinlikle bı sans verin psimam olmazsiniz

Eklentiler

• IMG_20190316_232306.jpg
    IMG_20190316_232306.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 199
Kiehls earth deep pore cleaninsing maske
Yves rocher yüz temizleme jeli
Kiehls midnight recovery lavanta yağı
Note Mattemoist jolly 404 likit ruj

Rimel olarak bir türlü tam istediğimi bulamadım. Özellikle kirpikleri tek tek ayıran, dolgunluk veren bir rimel istiyorum ama rimeli çıkarması çok kolay olmalı. Benim için en önemli makyaj malzemesi rimeldir zaten rimelden başka birşey neredeyse hiç kullanmıyorum, ama rimeli çıkarmaya çok üşeniyorum, bu yüzden bu ayrıntı benim için çok çok önemli. Çıkarması en kolay olan ve kirpikleri dökmeyen rimel tavsiyesi olan var mı?
Canım bende kirpiklerime önem veririm maybellline rımelleri hem kıvrım hemde dolgunluk olarak çok iyi fırçası mükemmel pastelin sarı Rımeli uzunluk olarak çok iyi ama kıvrım olarak değil fırçasından dolayı oda kalite olarak farkı fırçaları kesinlikle topaklanma yapmıyor aynı anda kullanabilirsin maybwlline tek başına Harika gratis vede Watsonstan bulabilirsin normal fiyatı 59.90 indirimleri takip et şuan gratiste 30 tl hem çok güzel..orjinal dermacol bakın dermacover değil işte istanbuldan getirttiriyorum kryolan kapatıcı gece makyajı için çok iyi maybellin jel Likiti mükemmel topaklanma ve akma yapmıyor kalıcı ve kolay temizlenir wet wilt gratiste yine çok iyi bir kaş kiti..loreal highligter(haylaytır) gökkuşağı renkleri pastelin rujları mükemmel eft ürünleri watsonsta sanırım pudrası çok iyi tutuyor renk olarak tam istediğim gibi fırçalarınızda çok önemli makyaj ürünleri kadar bu arada allık modası kalktı desem yalan olurdu artık kontür paletleri vede ruj tarzında olanları var çizin ve yedirin😊 daha ne anlatayım hepsini alın pişman olmazsınız

Canım bende kirpiklerime önem veririm maybellline rımelleri hem kıvrım hemde dolgunluk olarak çok iyi fırçası mükemmel pastelin sarı Rımeli uzunluk olarak çok iyi ama kıvrım olarak değil fırçasından dolayı oda kalite olarak farkı fırçaları kesinlikle topaklanma yapmıyor aynı anda kullanabilirsin maybwlline tek başına Harika gratis vede Watsonstan bulabilirsin normal fiyatı 59.90 indirimleri takip et şuan gratiste 30 tl hem çok güzel..orjinal dermacol bakın dermacover değil işte istanbuldan getirttiriyorum kryolan kapatıcı gece makyajı için çok iyi maybellin jel Likiti mükemmel topaklanma ve akma yapmıyor kalıcı ve kolay temizlenir wet wilt gratiste yine çok iyi bir kaş kiti..loreal highligter(haylaytır) gökkuşağı renkleri pastelin rujları mükemmel eft ürünleri watsonsta sanırım pudrası çok iyi tutuyor renk olarak tam istediğim gibi fırçalarınızda çok önemli makyaj ürünleri kadar bu arada allık modası kalktı desem yalan olurdu artık kontür paletleri vede ruj tarzında olanları var çizin ve yedirin😊 daha ne anlatayım hepsini alın pişman olmazsınız
Cevabın için teşekkür ederim canım. Maybelline kullandım biliyorum, ilk zamanlar çok memnundum ama niyeyse sonradan memnuniyetim azaldı, farklı arayışlara girdim.
Burada bir arkadaş tavsiye etmişti Essence markasının rimelini, onu aldım şimdilik memnunum.
Bir de Oriflame aldım, en çok satan rimeliymiş ama asla beğenmedim, hele fırçası rezalet hiçbir işe yaramıyor, kimseye tavsiye etmem.

Hafif seftali pembe yansimalari olan ve cok tatli bir isilti katan allik aninda fresh bir görüntü veriyor. Ben günlük bb krem allik rimel lip balm sürüp kullaniyorum efsaneee

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-07-03-14-24.png
    Screenshot_2019-04-07-03-14-24.png
    467,5 KB · Görüntüleme: 127
  • Screenshot_2019-04-07-03-13-52.png
    Screenshot_2019-04-07-03-13-52.png
    553,1 KB · Görüntüleme: 109
Back