Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

evet aslında ben de duydum sahibi el değiştirmiş ondan sonra böyle kalite değişimi olmuş diye, bir şans vermek lazım..

Flormar'daki %50 i indirimi ben de gördüm. Vücut kremi ve ruj aldım. fiyatlar harika.

Ben de şu ana kadar kullandığım en mucizevi ürünü yazmak istiyorum. Kıvırcık saçlar için bukle belirginleştirici ve şekillendirici bir ürün. Tigi diye bir marka, tigi bed head... Bu markanın Small Talk diye bir ürünü. Durulanmayan saç bakım kremlerinden biri.
Ben her sabah saçlarımı yıkayıp şekillendirici sürmeden evden çıkamıyorum çünkü kıvırcıklarım güzel görünmüyor. Şimdiye kadar en iyi çözümü Taff'ın mavi renkli köpüğünden bulmuştum. Ama köpük de bir süre sonra kurutuyor ve saçlarımı matlaştırıyor. Bu krem ise hem parlak durmasını sağladı hem de aynı zamanda bakım yapıyor.
Açıklamasında şöyle yazıyordu.
Dolgunluk veren, saçı sertleştirmeyen ve yapışkanlık hissi vermeyen, durulanmayan bakım ve şekillendiricidir. Gündelik hayat için mükemmel bir üründür. Jöle alışkanlığı olan bay ve bayanlarda jöleden çok daha mükemmel şekillendiricidir.Jölenin verdiği zararı vermez aksine saçı besler ve bakım yapar.
Ben vanilyaclub sitesinden aldım. Daha doğrusu vanilya kutu aboneliğim vardı. birkaç ay önceki vanilya kutuda vardı. o kadar memnun kaldım ki. bitince siteden yine aldım :)

hahaha koptum kız alemsin :) öyle ama gerçekler anca böyle yağlarla zaptedioz

Merhaba,

ben de dalgalı saçlarım yani kıvırcık saçlarımla dertteyim. Her gün yıkayıp şekillendirmesem mümkün değil olmuyor. Hele akşamdan yıkayıp yatarsam eyvah. o gün direk model ay kuyruğu ya da dağınık topuz :)
Şimdiye kadar hep taff köpük kullandım. Ama zamanla kuruyor ve cansız görünüyor. arada başka markaya dönüyorum. sonra baktım yine taff almışım

genelde tina turner gibi yoluk takılıyorum :) tarz gibi tarz :)

Kıvırcık saçlar için özellikle tavsiye ederim arkadaşlar.
Ben ıslakken ya da saç kurutma makinesi ile kuruttuktan sonra nemli saçıma sürüyorum. O dağınık ve tiftik görüntüyü alıyor.
Ama yine de sonuçta her sabah yıkayıp uğraşmak şart. eğer o sabah yıkayamamışsam, mutlaka topluyorum saçımı

Bu markanın bir de small talk var. ikisini de kullandım aynı oranda memnun kaldım.
https://www.vanilyaclub.com/urun/84...ls-contour-cream-bukle-belirginlestirici-krem

Otacı gül suyu...
Her gün mutlaka 2 kere yüzüme tonik olarak kullanırım. Mis gibi yumuşacık, tertemiz ve ferah yapıyor tavsiye ederim..

Biodermanin h2o lari....sensibio ve white objektive serisinden..muhtesem makyaj temizleyicileri..
Cicabio krem,igneli epilasyondan sonra...
Loreal black buster,eye liner..
Maybeline rimelleri...
Veeee philips lumea...
Bi adaya dussem yanima alacaklarim:)

Orcapelli diye bir ürün kullandım ozonlu saç bakım yağı, yeni bir marka sanırım pek adını duymadım ama arkadaşım sayesinde kullanmaya başladım dökülmeler gitti ve inanılmaz derecede saçlarım uzamaya başladı. Çok memnun kaldım sonrasında 3lü paketinden aldım. Organik olduğunu söylüyorlar ama bilemeyeceğim o kısmını

çok teşekkürler yorumun için, indirimi de haber vermen şahane oldu flormar pek kullanmadığımdan takip etmiyordum.. hemen gidip alayım..
Canım kullandıkça farkettiğim birşey paylaşayım: gözüne kaçırırsan acayip yakıyor! Öyle böyle değil şıpır şıpır ağlatıyor ve süzülen her bir damla bb yi alıp götürüyor, yol yol izler oluyor yüzünde.Alırsan aman diyim gözlerine dikkat et.

canım gittim denedimde açık rengi bile koyu kaldı bende..

canım gittim denedimde açık rengi bile koyu kaldı bende..
Evet en açık renk bile yeterince açık değil.Ben normalde beyazım ama bu yaz çok yandım o yüzden 4 renk seçeneğinden en açığın bir koyusunu denedim ama çok koyu oldu, en açık olan benim çok yanmış halime anca denk geldi.Resmen buğdaydan esmere doğru renk skalası.
Bu arada pudrasını çok beğendiğimi yazmıştım yeni aldığımda, 15 yıllık maxfactor creme puff umu bırakıp bununla devam edeceğim sanırım, kalıcılığı da beni çok şaşırttı.Glowy bitişli, asla simli değil, ama inci parlaklığında, ışığı yansıtan bir sonuç veriyor.İş makyajımdaki tek değişiklik bu pudra, yoksa yıllardır aynı ürünlerle aynı makyajı yapıyorum, bu ara çok iltifat alır oldum :) Fotoğraflayacağım, resimlerde anlaşılırsa aradaki fark paylaşırım.Şiddetle tavsiye ediyorum.

Fotolar istediğim kadar yansıtmıyor duruşu,tabletimle çektim yapay ışıkta, yine de belki fikir verir.Flormar terracotta powder 20-soft beige.En açık rengi buydu, çok beyazlara koyu gelebilir.Işığı öyle güzel yansıtıyor ki otomatikman highlighter kullanılmış gibi duruyor yüzde.Farkı anlayabilmeniz için sadece orta parmağıma sürdüm.

ojenin numarasını alabilir miyimm

ojenin numarasını alabilir miyimm
Canım oje OPI-coney ısland cotton candy.Sephorada satılıyor.Çok dayanıklı, kolay sürülen, çabuk kuruyan, kalıcı oje parlaklığında bir oje.Biraz pahalı ama gramajı fazla ve son damlasına kadar kullanıyorsun, öyle birkaç kullanımdan sonra ağırlaşmıyor.Fotoyu dün çektim, ojeyi sürdüğümün 5.günü filandır.

çok güzelmiş ama sephora yaşadığım yerde bulunmuyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…