evet aslında ben de duydum sahibi el değiştirmiş ondan sonra böyle kalite değişimi olmuş diye, bir şans vermek lazım..Valla ben de kullanmıyordum.Beauty blender tarzı bir sünger yapmışlar, bugün onunla yaptım makyajımı (mousse u değil ama, antiblemish fondöteni sürdüm), ondan da çok memnun kaldım.Biraz çabuk katılaşıyor normalde, nemli süngerle pek rahat sürüldü, eşit dağıldı, cildime güzel yedirdi.Bir de mineral pudrasını almıştım, onu da çok beğendim ilk kullanışımda, sivilce fln yapmazsa hep bunu alırım artık.Flormar sınıf atlamış benim haberim yokmuş :)
hahaha koptum kız alemsin :) öyle ama gerçekler anca böyle yağlarla zaptedioz
genelde tina turner gibi yoluk takılıyorum :) tarz gibi tarz :)
o süngerden bende alıcaktım hiç bi şeye para wermeye acımam nedense bi süngere o kadar vermeye elim gitmedi
Canım kullandıkça farkettiğim birşey paylaşayım: gözüne kaçırırsan acayip yakıyor! Öyle böyle değil şıpır şıpır ağlatıyor ve süzülen her bir damla bb yi alıp götürüyor, yol yol izler oluyor yüzünde.Alırsan aman diyim gözlerine dikkat et.çok teşekkürler yorumun için, indirimi de haber vermen şahane oldu flormar pek kullanmadığımdan takip etmiyordum.. hemen gidip alayım..
canım gittim denedimde açık rengi bile koyu kaldı bende..Canım kullandıkça farkettiğim birşey paylaşayım: gözüne kaçırırsan acayip yakıyor! Öyle böyle değil şıpır şıpır ağlatıyor ve süzülen her bir damla bb yi alıp götürüyor, yol yol izler oluyor yüzünde.Alırsan aman diyim gözlerine dikkat et.
Evet en açık renk bile yeterince açık değil.Ben normalde beyazım ama bu yaz çok yandım o yüzden 4 renk seçeneğinden en açığın bir koyusunu denedim ama çok koyu oldu, en açık olan benim çok yanmış halime anca denk geldi.Resmen buğdaydan esmere doğru renk skalası.canım gittim denedimde açık rengi bile koyu kaldı bende..
ojenin numarasını alabilir miyimmEki Görüntüle 1610592 Fotolar istediğim kadar yansıtmıyor duruşu,tabletimle çektim yapay ışıkta, yine de belki fikir verir.Flormar terracotta powder 20-soft beige.En açık rengi buydu, çok beyazlara koyu gelebilir.Işığı öyle güzel yansıtıyor ki otomatikman highlighter kullanılmış gibi duruyor yüzde.Farkı anlayabilmeniz için sadece orta parmağıma sürdüm.Eki Görüntüle 1610589
Canım oje OPI-coney ısland cotton candy.Sephorada satılıyor.Çok dayanıklı, kolay sürülen, çabuk kuruyan, kalıcı oje parlaklığında bir oje.Biraz pahalı ama gramajı fazla ve son damlasına kadar kullanıyorsun, öyle birkaç kullanımdan sonra ağırlaşmıyor.Fotoyu dün çektim, ojeyi sürdüğümün 5.günü filandır.ojenin numarasını alabilir miyimm
çok güzelmiş ama sephora yaşadığım yerde bulunmuyor malesef.Canım oje OPI-coney ısland cotton candy.Sephorada satılıyor.Çok dayanıklı, kolay sürülen, çabuk kuruyan, kalıcı oje parlaklığında bir oje.Biraz pahalı ama gramajı fazla ve son damlasına kadar kullanıyorsun, öyle birkaç kullanımdan sonra ağırlaşmıyor.Fotoyu dün çektim, ojeyi sürdüğümün 5.günü filandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?