• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

günlük için çok agır değilmi bu cnm bide siwilcelenme yapıyormu? ünlüler hep bunu kullanıyomuş fiyat ne kadar acaba?

ünlülerde kullanıyor cnm ewet biraz ağır ama kapatıcılık muhtesem fiyat 2 sene önce aldım daha yarısı bitmedi cok bereketli o zaman 112 yada 91 di ikisinden biri suan hatrlayamadım bişeyler daha almıştım siwilcelenme yapmadı cnm hergün temizlerim cünkü

Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir ben sevmedim bunu sanırım :19:

çay ağacı yağı merhemi,sivilcelere,güneş yanıklarına,böcek ısırıklarına,çocuğunuz düştüğünde şimemesi için sürebilirsiniz.cildinizi nemlendirmek için kullanabilirsiniz.vaz geçemediğirm bir ürün.ilgilenlerle mesajlaşalım.

Eklentiler

• $çay aðacý.jpg
    $çay aðacý.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 523
çay ağacı yağı merhemi,sivilcelere,güneş yanıklarına,böcek ısırıklarına,çocuğunuz düştüğünde şimemesi için sürebilirsiniz.cildinizi nemlendirmek için kullanabilirsiniz.vaz geçemediğirm bir ürün.ilgilenlerle mesajlaşalım.

sivilcelere iyi geliyomu cidden hemennnnn alırım öyleyseeeee:52::52::52::52::52:

cidden mucizeviymişşşşş kesin almalı eczanedemi satılıyo cnm

Aslında fotoda göründüğnden biraz farklı. Biraz daha pembe normalde. Bu resimde kahve çıkmış. Kryolan duymuştum daha önce ama hiç denemedim. Nerede bulabilirim?

muhteşem bi ürün cnm nerde yaşıyosun istersen sitesine bi gir bayilikleri yazıyo

Ben İstanbuldayım. Sitelerine bakayım bir. Alman malı sanırım.

kesin bulursn cnm çok war istnbulda harika bundan daha iyisini bulana kadar en iyşsi bu ama öyle bi arayışım yok çünkü bütün beklentilerimi karsılıyor

....... eklenti şeklinde gözüküyor yeniden yaziim

Eklentiler

• $La-Roche-Posay-Cicaplast-Baume-b5.jpg
    $La-Roche-Posay-Cicaplast-Baume-b5.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 512
Son düzenleme:
merhaba , faydalı bir topik olmuş umarım çok katılım olur
Benim de denediğim pek çok şey oldu ama sivilcelerimi artırmaktan başka bir işe yaramadığını gördüğümden çoğunu bıraktım .Şimdi ise aylardır hep aynı ürünü kullanır bittiğinde tekrar tekrar aynılarını alırım .

temizleme jeli la roche posay effaclar
$123oz.jpg

nemlendirici krem la roche cicaplast baume b5
Eki Görüntüle 1190845

bb krem missha perfect cover
$M-Perfect-Cover-BB-Cream-SPF-21.jpg

bb krem bioderma sebium al correcteur
$bioderma-sebium-al-correcteur-30ml.jpg

ben bol bol suruyorum cnm hele uçlarına boca ediyorum :D mutlaka yaz sonucu bol sür

Tamam , öyle dolapta akıllı uslu bekliyor zavallım :)) Bakıyım şöyle bir avuç sürdükten sonra nasıl hissedicem . Ona göre de yazarım. Görüşmek üzeree :))

ben bol bol suruyorum cnm hele uçlarına boca ediyorum :D mutlaka yaz sonucu bol sür

keşke geçen hafta görseymişsim o saç bakım yağını :(
geçenlerde aradım aktarım bana themra nın jojoba yağlı bakımını önerdi . Memnun kalırsam buraya da yine yazarım :)

Tamam , öyle dolapta akıllı uslu bekliyor zavallım :)) Bakıyım şöyle bir avuç sürdükten sonra nasıl hissedicem . Ona göre de yazarım. Görüşmek üzeree :))

Tmm cnm gorusuruzzz :))

Back