- 21 Temmuz 2010
- 1.238
- 176
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günlük için çok agır değilmi bu cnm bide siwilcelenme yapıyormu? ünlüler hep bunu kullanıyomuş fiyat ne kadar acaba?
Ilk aklima gelen Acıbadem temizleme sütü.. bitmeden mutlaka yenilediğim bir ürün.. bana çok iyi geliyor..
Kizlar kullandigimiz we wazgecemiyecegimiz inanilmaz ise yarayan cok begendigimiz hep alirim dedigimiz urunleri paylasalim ki urunler konusunda bilgimiz olsun ben ilk olarak lorealin elseve mucizevi yagindan bahsediyim sac rengim platin olmasina ramen inanilmaz guclu bu mucizevi yag gercekten dewamli kullanicagim we sacima cok iyi gelen bi urun warsa boyle sewdiginiz urunler paylasalimmm :) Eki Görüntüle 1188897
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çay ağacı yağı merhemi,sivilcelere,güneş yanıklarına,böcek ısırıklarına,çocuğunuz düştüğünde şimemesi için sürebilirsiniz.cildinizi nemlendirmek için kullanabilirsiniz.vaz geçemediğirm bir ürün.ilgilenlerle mesajlaşalım.
Bir ben sevmedim bunu sanırım
çay ağacı yağı merhemi,sivilcelere,güneş yanıklarına,böcek ısırıklarına,çocuğunuz düştüğünde şimemesi için sürebilirsiniz.cildinizi nemlendirmek için kullanabilirsiniz.vaz geçemediğirm bir ürün.ilgilenlerle mesajlaşalım.
Aslında fotoda göründüğnden biraz farklı. Biraz daha pembe normalde. Bu resimde kahve çıkmış. Kryolan duymuştum daha önce ama hiç denemedim. Nerede bulabilirim?
muhteşem bi ürün cnm nerde yaşıyosun istersen sitesine bi gir bayilikleri yazıyo
Ben İstanbuldayım. Sitelerine bakayım bir. Alman malı sanırım.
cnm az miktardamı uyguladın acaba benim saçım platin olmasına ramen çok besledi we ben baya bol kullanıyorum
Benimde röfle var saçımda ama yok farketmedi,biraz daha bol kullanıyım bakıyım etkisi değişirse yazarım
....... eklenti şeklinde gözüküyor yeniden yaziim
ben bol bol suruyorum cnm hele uçlarına boca ediyorum mutlaka yaz sonucu bol sür
bu ney cnm ne işe yarıyor :) ciltle ilgili sanırım
ben bol bol suruyorum cnm hele uçlarına boca ediyorum mutlaka yaz sonucu bol sür
Tamam , öyle dolapta akıllı uslu bekliyor zavallım :)) Bakıyım şöyle bir avuç sürdükten sonra nasıl hissedicem . Ona göre de yazarım. Görüşmek üzeree :))