• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullandığınız en mucizevi (hep alirim diyeceginiz) ürünler

daha önce çok yazdım bi kez daha yazayım rimel olarak benefit they're real eyeliner olarak da mac bence en iyisi
Benefit rimel bende kullandım sephorada satılıyor,gerçekten güzeldi,sonra başka markaları aldım ve hiç memnun kalmadım,hatta şimdi okuyunca neden tekrar onu almadım diye düşündüm:KK43:

renkli rimel önermem çünkü basit duruyo ama tabi zewkler tartışılmaz bu konuda bilgim yok kullanmadım çünkü

ewet benefit marka

mac dışında lorealin eyelineride güzeldir
Ben sephoradan mürdüm rengi bir rimel almıştım çok hoş değişik bir renk,ilamı renkli rimel alacaksanız öneririm yoksa mavi,yeşil bence de çok saçma:KK43:

Benefit rimel bende kullandım sephorada satılıyor,gerçekten güzeldi,sonra başka markaları aldım ve hiç memnun kalmadım,hatta şimdi okuyunca neden tekrar onu almadım diye düşündüm:KK43:
aynen cnm tek kötü yanı biraz tuzlu olması we asla ihmale gelmiyo açık bırakmamak lazım kuruyo ama kirpikleri harika yapio :D

Ben sephoradan mürdüm rengi bir rimel almıştım çok hoş değişik bir renk,ilamı renkli rimel alacaksanız öneririm yoksa mavi,yeşil bence de çok saçma:KK43:
cnm ben istemedim renkli rimel alexsandra35 die bi kullanıcı sordu ben ona açıklıyodm ben siyah rimelden başkasını kolay kolay tercih etmem:)

deotak koltuk altı kremi terlemeyi inanılmaz önlüyor ama kırmızı olanını alıyorum ben

Deotak deneyimim hüsranla sonuçlandı. Deodorant veya rolon kullanırım abartılı terlemem ama o da ne daha ilk günden kendime çok yabancı bi kokuyla karşılaştım yani onlemedigi gibi afedersiniz soğansı garip bi kokuya sebep oldu ailece denedik sonuç aynı:(

Terleme için driclor dışında hiçbirşey işe yaramadı bende:eek:

tüm trikotilloman arkadaşlara tavsiyem kalem yerine flormarın toz kaş farı.. öncesinde yine flormarın primer kalemi.. kaşım maalesef artık "yok" derecesinde ama kendime kaş yaratabiliyorum.. belki başka markalarında vardır bilmiyorum ama bu tür kaş farlarını yapanlardan allah razı olsun..

deborah rimel ve göz kalemi almıştım çok memnun kaldım..Bide parfümüm calvin clein euphoria çok kalıcı şimdilik aklıma gelen hea bide alix avien pudra :D

Bana clarins fondöten vermişlerdi testler,çok memnun kaldım,geçen gün de satın aldım ama yüzümün bir yarısı harita gibi oldu,normalde de cildim hassastır ama bir süredir böyle bişey olmamıştı,umarım fondötenden değildir:KK35:

driclor ne ola ki?o_O bi ilç varmış o mu ? hatta kaşıntı yapıyormuş
Canım eczanelerde satılıyor,aliminyum bişey var içinde,bakıp söylerim,ama hepsinde olan o,çünkü terlemeyi kesen oymuş,az yada çok olmasına göre değişiyor etkisi de bence,bazen kaşıntı yapıyor ama yıkayınca geçiyor.zaten gece sürüp,sabah yıkanması öneriliyor ve belli bir kullanımdan sonra terleme çok azalıyor,benim lazer epilasyona bağlı terlemem çok artmıştı,önüne böyle geçebildim:)

Canım eczanelerde satılıyor,aliminyum bişey var içinde,bakıp söylerim,ama hepsinde olan o,çünkü terlemeyi kesen oymuş,az yada çok olmasına göre değişiyor etkisi de bence,bazen kaşıntı yapıyor ama yıkayınca geçiyor.zaten gece sürüp,sabah yıkanması öneriliyor ve belli bir kullanımdan sonra terleme çok azalıyor,benim lazer epilasyona bağlı terlemem çok artmıştı,önüne böyle geçebildim:)
Lazerden kaynaklı koltuk altı teri bende de arttı.hemen alıcam.teşekkü r ler c a nım.

Bişey değil canım,ben bu topiği çok sevdim,çok faydalı bence,alıp memnun kalmadığım bir yığın kozmetik var evde:KK43:
Paylaşmanı bekliyorum öyleyse canım.bugün bir eczanenin önünden geçerken sordum koltuk altı rollunu yoktu.ilk firsatta alicam.

Paylaşmanı bekliyorum öyleyse canım.bugün bir eczanenin önünden geçerken sordum koltuk altı rollunu yoktu.ilk firsatta alicam.
Her eczanede bulunmuyor,benim evin yanındaki eczanede siparişle getiriyoruz demişti,başka bir yerden aldım.

Farmasi fondoten, flormar siyah göz kalemi, flormar pudra, rimmel ruj, nivea temizleme sütü, avon pur blanca roll on, flormar oje

Elseve saç yağı, sephora Kaş farı, mac allık, clinic in yoğun kapatıcılı fondeteni (kryyolanı denemedim ilk fırsatta denicem) solotica lens, medobiotin vitamin ( uzun sürede kullanımda saçımda tırnaklarımda oldukça, bir parçada tenimde faydalarını hisseettim denildiği gibi güzellik vitamini) parfüm givenchy very irresstible..rimel maybelline, ve göz kalemi en iyilerinden bile memnun kalmadığım için emilly kulanıyorum

Saçında kepek sorunu olanlara body Shop ginger antidandruff şampuan öneririm kesinlikle,benim seboraik dermatitim var,denemediğim şampuan kalmadı hem medikal hem kozmetik,bu şampuanı uzun süredir kullanıyorum çok memnunum:KK28:

şu lorealin mucizevi saç bakım yağını burda çok kullanan var sanırım
bir soru sormak istiyorum. ben bu yağı ilk çıktığında iki şişe birden almıştım. şişeler ağır cam şişeler.
geçen gün gratiste gördüm bu yağdan ama şişeleri değişmiş plastik ucuz bir şişeye koymuşlar güzelim ürünü.
acaba maliyeti azaltmak için mi yaptılar böyle birşeyi. ben 20 liraya almıştım şimdi çoğu yerde gözüme 10 lira olarak çarpıyor.
son zamanlarda bu yağdan alan var mı. şişesi nasıl?

Back