- 30 Aralık 2009
- 4.278
- 16.494
- 733
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim oğlum.
Allık hot mama mı alayım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Birşey daha sormak istiyorum alnımda çok geniş ve parlıyor yüzğm genelde parlıyor ve rengim kırmızı oluyor. Birde düzenli gece gündüz kremi kullanmak istiyorum ne önerirsin şimdiden çok teşekkür ederim canım ya .
Loreal skin perfection ben onu kullaniyorum ama yas sinirlamasi aklimda diil suan egerki yasina uyan katogarideyse al cnm diilse vichy cok iyi
Çok teşekkür ederim tatlım , yaş grubuna göre bakayım ben
Çok teşekkür ederim tatlım , yaş grubuna göre bakayım ben
Evet ben de gidip elseve'nin yağını aldım sonunda:) evdekinin bitmesini bekliyordum ama watsonsta indirimde olduğunu görünce kaptım iki tane:)) bu arada canım neden blog kurmuyorsun ordan takip edelim seni.hem böyle tek tek geriye gidip aramayız başlıklandırırsın çok kolay olur hem de yazdıklarını tekrar yazmak yoruculuğundan kurtulursun,malum bebiş de varmış:)) sen bunu bi düşün ilk takipçin ben olcam:)) ben kurdum çok kolay hakikaten.bebek bakımıyla ilgili.istersen bi bak www.bilgebuyuyor. blogspot. com.
Kadınlar klübü tam yazmaya müsaade etmediği için arada boşluk bıraktım.yeni olduğu için Google da çıkmıyor. site adını yazmak lazım.bak bakalım beğenecek misin,inan senin kurman süper olur
Eki Görüntüle 1206759
35 yaş üstü için bunların uygun olduğunu söyledi cilt uzmanı hanım samimiyetine güvendim aldım. Umarım işime yarar.
merhaba. ben rahatlıkla kullanabileceğim ve yüzümü pürüzsüzleştirecek bir fondoten arıyorum kızlar acaba bana yardımcı olabilir misiniz. hem makul fiyatlı hemde kuvvetli bir fondoten...
Evet ben de gidip elseve'nin yağını aldım sonunda:) evdekinin bitmesini bekliyordum ama watsonsta indirimde olduğunu görünce kaptım iki tane:)) bu arada canım neden blog kurmuyorsun ordan takip edelim seni.hem böyle tek tek geriye gidip aramayız başlıklandırırsın çok kolay olur hem de yazdıklarını tekrar yazmak yoruculuğundan kurtulursun,malum bebiş de varmış:)) sen bunu bi düşün ilk takipçin ben olcam:)) ben kurdum çok kolay hakikaten.bebek bakımıyla ilgili.istersen bi bak www.bilgebuyuyor. blogspot. com.
Kadınlar klübü tam yazmaya müsaade etmediği için arada boşluk bıraktım.yeni olduğu için Google da çıkmıyor. site adını yazmak lazım.bak bakalım beğenecek misin,inan senin kurman süper olur
Roc da iyidir roc we vishy mutlaka isine yarar gule gule kullan cnm
Arkadaşa katılıyorum bencede blog aç.
Tatlım blogun hayırlı olsun
Yine ben.
Suratım çok parladığı için transparan pudra istedim mac yoktu bana beyu diye bir markayı önerdi hiç duymadığım için almadım. Fiyatı da 69 tl civarı idi
Aynen katılıyorum.. Blog yakışır jiglypuff'a Tavsiyelerine uyarak aldığım tüm ürünlerden memnunum :)
Ayrıca semender arkadaşım blogunu okumaya başlıyorum. Hayırlı olsun.. Benim de bebeğim var çünkü