Cilt Bakımı Ürünleri Kullandığınız doğal sabunlar ve etkileri...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

pelka

...
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
27
7
Arkadaşlar bir hafta önce yosun sabunu aldım, banyoda duj jeli yerine kullandım ve iki kullanmada faydasını gördüm...kesinlikle tavsiye ederim.. cildim sıkılaştı sanki. Sizin de kullandığınız ve önerebileceğiz sabunlar var mı? yüzüm için hangi sabunu kullanabilirim,kuru bir cildim var. Bazen pul pul oluyor, çıldırıyorummmafoldumben

body shop'a yılbaşına doğru harika sabunlar geliyor, doğal özlü ve yumuşacıklar kokuları da harika oluyor, genelde yılbaşı sonrası da %50 indirimine giriyorlar.. mesela şu an yüzüme geçen yılbaşı aldığım nutmeg-vanilya sabununu kullanıyorum harika..

pul pul oluyorsa sabun sürme bence cnm çok hafif jellerden al

benim cildimde pul pul dökülüyor özellikle kışın ama yaz boyunca doğal zeytinyağlı sabun kullandım çok faydasını gördüm.Pullanma ve kuruluk olmadı.Kışında devam edicem bakalım faydası olacak mı.Yüzümü yumuşacım yapıyor.Ve cildimde adet dönemimde çıkan 1 sivilcem vardı onu bile kuruttu.

teşekkürler kızlar öneriler için. zeytinyağlı sabunu alıp deneyeceğim bugün. yüz yıkama jeli kullanıyorum olalacım ama kimyasal kullanmak istemiyorum artık herşey doğal olsun istiyorum... defneli sabun da işe yarar mı acaba? çok abarttım ben bu günlerde bu doğal ürün olayını ama buradan öğrenim uyguladıklarım işe yarıyorrrr

bagno di roma'nın bütün sabunlarına gözüm kapalı güvenirim
pek cok cesidini de kullandım
biberiye, bal, süt, keci sütü, yosun vb.
cildin ihtiyacını karsılamak adına üstüne düşen neyse yapiyor

bagno di roma sabunları hakkında nette olumlu yorumlar okudum, duymamıştım daha önce bu markayı... teşekkürler gurbaa prenses

aynı fikirdeyim mükemmel bu bagnolar.... bende hemen her ceşidini kullandım... artık kipalarda satılmıyo.arifoglunda varmış sadece sanırım... o da burda yok bildiğim kadarıyla.... ama bulursanız kaçırmayın arkadaşlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…