• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullandığınız araba markaları ve memnuniyetiniz nedir?

beyaz toprak

çirkin ama tatlı cadı=)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
4.888
24
158
45
Sakarya
eminim ki aranızda bir çok bayan araba kullanıyordur ve araba sahibidir ileride araba almayı planlayan ben ve benim gibi bayanlar için araba modellerinizden ve memnuniyetlerinizden şikayetlerinizden bahsedermisiniz...

nissan juke ye baktım dün netten biraz model olarak çok cici bişey ama hem baya tuzlu hemde tek kapılı ayrıca memnun olanlar kadar bir okadar memnun olmayanlarda var

bende araba kullanmak istiyorum ama cesaret yok, bi öğrensem eşim araba alçak ama yok tırsıyom nasıl aşacağım bu korkuyu, gerçi tam anlamıyla kullanmayı bilmiyorum ya...

fiat idea var bende
motoruda kendi de kuçuk
az yakiyor, sigortasi uygun, park sorunu ya$amazsiniz , biraz tecrubeniz varsa herdelige girersiniz diyebilirim :)
tavsiye ederim ..
tabi ici ve bagajida kuçuk kendi minyon tipli olunca :)

fiat idea var bende
motoruda kendi de kuçuk
az yakiyor, sigortasi uygun, park sorunu ya$amazsiniz , biraz tecrubeniz varsa herdelige girersiniz diyebilirim :)
tavsiye ederim ..
tabi ici ve bagajida kuçuk kendi minyon tipli olunca :)

baktım şimdi resimlerine çok ciciymiş canım yaa

Japon arabalari hesapli ve kalitelidir. Toyotalari Camry disinda sevmem ama Honda Accord'tan memnun kalmistim, bir onceki arabamdi.
Simdi Chevrolet'in SUV tarz arabasini kullaniyorum (Chevrolet Equinox), TR'de benimkinden yok, ama benzeri Captiva var. Chevrolet luks ve guzel arabadir, ama yakar yani, benzin konusunda cok hesapli degil. Ben iki arabamdan da memnun kaldim yine de.
Dodge, Saturn, Kia gibi arabalardan uzak dururum, kalitesiz diye duydum.

Eger aileyseniz tek kapili almazdim ben olsam. 4 kapilidan sasmam. :)

Japon arabalari hesapli ve kalitelidir. Toyotalari Camry disinda sevmem ama Honda Accord'tan memnun kalmistim, bir onceki arabamdi.
Simdi Chevrolet'in SUV tarz arabasini kullaniyorum (Chevrolet Equinox), TR'de benimkinden yok, ama benzeri Captiva var. Chevrolet luks ve guzel arabadir, ama yakar yani, benzin konusunda cok hesapli degil. Ben iki arabamdan da memnun kaldim yine de.
Dodge, Saturn, Kia gibi arabalardan uzak dururum, kalitesiz diye duydum.

Eger aileyseniz tek kapili almazdim ben olsam. 4 kapilidan sasmam. :)

haklısın tek kapılı pek kullanışlı olmaz işte bayan olarak ilk biraz görünüşe bakıyoruz buda hata kendi adıma, toyata yarisi öneriyorlar genelde ama ben biraz spor arabalardan hoşlanıyorum oda klasik pöfff çok şey istiyorum sanırım hem spor olacak hem ucuz olacak hem küçük olacak hem az yakacak ee bide otomatik vites olacak:)kendi kendinede park etse hiç fena olmaz:17: buda işin suyunu çıkarmak oldu sanırım:37:

peugeot 308 kullanıyorum ben. memnunum dizel ve otomatik. yeni araç kullanmaya başlayacaksınız eğer kesinlikle otomatik tavsiye ederim. eğer gezmeyi seven biriyseniz de mutlaka dizel araç tercih edin bence. cesareti olmayan arkadaşlarım; ben araç kullanmaya başlamadan önce hep şunu düşünürdüm: minibüs şöförlerinden kamyon şöförlerinden daha mı az yetenekliyim ki kullanamıyorum ben diye? böyle düşüne düşüne şimdi kamyon şöförleriyle kapışıyorum bile yollarda:) istanbuldayım ben bide, düşünün buranın trafiğini

peugeot 308 kullanıyorum ben. memnunum dizel ve otomatik. yeni araç kullanmaya başlayacaksınız eğer kesinlikle otomatik tavsiye ederim. eğer gezmeyi seven biriyseniz de mutlaka dizel araç tercih edin bence. cesareti olmayan arkadaşlarım; ben araç kullanmaya başlamadan önce hep şunu düşünürdüm: minibüs şöförlerinden kamyon şöförlerinden daha mı az yetenekliyim ki kullanamıyorum ben diye? böyle düşüne düşüne şimdi kamyon şöförleriyle kapışıyorum bile yollarda:) istanbuldayım ben bide, düşünün buranın trafiğini

evet güzel bir öneri peugeot 308 benim ilk hayran olduğum arabalardan biri ama onun içinde bir arıza durumunda parçaları zor bulunan ve pahalı olduğu söylendi siz böyle bir sorun yaşadınızmı ?

evet güzel bir öneri peugeot 308 benim ilk hayran olduğum arabalardan biri ama onun içinde bir arıza durumunda parçaları zor bulunan ve pahalı olduğu söylendi siz böyle bir sorun yaşadınızmı ?

ben şimdilik bu konuda bir sorun yaşamadım. bana da öyle söylendi ama şu anda herhangi bir problem yaşamıyorum.

Kullandigim arabalari ornek vereyim.
Bmw 3 serisi rahat sorunsuz araba.
Bmw x5 super otesi bisi ama elinde avcunda ne varsa siler supurur:)
Toyata prius hybrid hem lux hem ekonomik. Vergisi yok ve elektrikli araba yakita ihtiyac yok istedigin kadar gezersin cebinden benzine bes kurus cikmaz:) tavisye ederim

önceki kullandığım toyota corolla düz vites idi. şimdiki otomatik araba ile karşılaştırınca, o araba çok daha seri kullanılabiliyordu. otomatik vites ise bayılıyor resmen kalkışlarda... tabi, otomatik ve beygir gücü yüksek bir araba bayılmaz, hele dsg vites ise hiç bayılmaz, ama ona oranla da daha pahalı elbette

bir de toyota çok dayanıklı bir araba, kaza gibi durumlarda özellikle güvenilir diyebilirim. ama param olsa volvo alırdım.
:ssz:

Son düzenleme:
ben aktif bi sürücü olmasam da araba öğrenirken bi çok marka arabayı sürme imkanım oldu,ford u sürüş konforu açısından çok beğendim,pedalları yumuşacık, yormuyo ama mesela renault ve fıat öyle diil, pedalları biraz sert.

Back