reklamıda kutusuda pek cafcaflı yazıkKirpiklerinizin olduğundan zayıf ve hacimsiz gözükmesini
sadece belli belirsiz siyaha boyanmasını istiyorsanız bu ürünü alabilirsiniz.
ilk açıldığında yine bir nebze kullanılabilirliği vardı. doğal görünümlü kirpikler elde ediyordunuz. 2 hafta içinde o da kalmadı. Rimel mi sürmüş müsünüz sürmemiş misiniz belli değil.
Almayın aldırmayın!
body shop'un body butterlarını denedin mi?Kızlar vücudum güneşlenmekten çok kurudu birçok nemlendirici denedim ama pek işe yaramadı önerebileceğiniz vücud nemlendiricisi var mı
cok güzel bi fırça, ben kullanıyorum.ay ben de bu thebalm ın meşhur give crease a chance çift taraflı far fırçası var ya onu aldım da 30 liraya.. %30 indirimli hali bu muymuş diye şaşırdım kaldım resmen.. almasa mıydım ki acep..
meet matte nude kahve agırlıklı olanı:)Kahve tonlarının ağırlıkta olduğu bir palet almak istiyorum. Meet matt da mavili tonlar filan da vardı yanlış hatırlamıyorsam?
Eki Görüntüle 1638528
Renkli makyaj yapmayan biri olaraktan rengarenk makyaj malzemelerim ne yazık ki yok :) Bu ikisi son aldığım ürünler.. Kapatıcıyı göz altına uygulama amaçlı almıştım, çok memnun kaldım. Göz kalemini de daha etkili olur diye düşünmüştüm ama çok bir fark olmuyor sürünce..
Ben kullandım hic memnun kalmadım beğenen var ama bana olmadi maybelline rimellerinden en cok begendigim roketle one by one oldu
bu rimeli çok önceden kullanıp sevememiştim.
tekrar bir şans vermek istiyorum. kullanan ve yorumlayabilecek olan var mı?
Rimmelin pudrasini kullanip baya memnun kalmıştım benTransparan pudra onerisi istiyorum kizlar....
Bendeki 01, cildim pek problemli değil sadece dediğiniz gibi aydınlık vermesi güzel :) Kalıcılığı konusunda pek şikayetçi değilim ben aslında..Bir ara essence'in kapatıcısını kullanmıştım bende. Kalıcı değil ama güzel bir aydınlık veriyor :) kaç numara sizdeki?
rocket kirpiklerimi döktü. one by one i bende çok beğenirim. şu an onu kullanıyorum hatta.Ben kullandım hic memnun kalmadım beğenen var ama bana olmadi maybelline rimellerinden en cok begendigim roketle one by one oldu
rocket kirpiklerimi döktü. one by one i bende çok beğenirim. şu an onu kullanıyorum hatta.
bioderma kullandım işe yaramadı.Aa kirpik mi döktü, 1 senedir kullanıyorum böyle bir problemle karşılaşmadımhangi makyaj temizleyiciyi kullanıyorsun? Rocket baya zor çıkıyor, temizleyicin kuvvetli değilse belki ovalamadan dolayı dökülme olmuştur
bioderma kullandım işe yaramadı.
diadermine kullandım
garnier kullandım.
ama her seferinde pamukta en az 2 3 kirpik buluyordum.
rocket kirpiklerimi döktü. one by one i bende çok beğenirim. şu an onu kullanıyorum hatta.
canım onun bende suya dayanıklı olanı var memnunum yani idare eder kullandığım zaman çok uzun ve dolgun kirpiklerim olmuyor ama uzatması çokta kötü değil doğal duruyor en azından bence max factorun rimellerine göre performansı daha iyi çünkü mf.ün rimellerini hiç beğenmiyorum
bu rimeli çok önceden kullanıp sevememiştim.
tekrar bir şans vermek istiyorum. kullanan ve yorumlayabilecek olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?