- 20 Aralık 2014
- 1.708
- 430
merhaba kızlar bayram indiriminden alınabilecek tavsiye edeceğiniz ürünler var mı acaba?
neye ihtiyacın var öncelikle?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar bayram indiriminden alınabilecek tavsiye edeceğiniz ürünler var mı acaba?
neye ihtiyacın var öncelikle?
Allık,rimel,ruj :) birde bronzer
the balm allık, max factor rimel(indirimli hali de fazla gelirse flormar mor tüpteki curl rimel), golden rose perfect shine ruj, maybelline ruj.. bronzer kullanmıyorum o konuda yardımcı olamayacağım..
çok teşekkür ederim max factorun hangi rimeli peki
tamam bakacağım buna tekrar teşekkürler. :)rica ederim tatlım, masterpiecemax en güzeli bence..
Body shopun bronzerını kullanıyorum çok güzel:)Allık,rimel,ruj :) birde bronzer
Yaa neden yapılmadı bu yarışma gerçi duymadım bile yapılacağını
katılan 3 olup biride çekilince. olmadı.Yaa neden yapılmadı bu yarışma gerçi duymadım bile yapılacağını
yeni yarışma olacak mı pekikatılan 3 olup biride çekilince. olmadı.
valla moda yarışmasındaki olaylardan fake oylardan sonra bir süre ara vermekte yarar var.yeni yarışma olacak mı peki
Neler oldu ben onları da kaçırdım...Aslında ödülsüz yarışma olsa daha az entrika olmaz mıvalla moda yarışmasındaki olaylardan fake oylardan sonra bir süre ara vermekte yarar var.
yok inan olay ödülden değil. başka nedenler var işin içindede.Neler oldu ben onları da kaçırdım...Aslında ödülsüz yarışma olsa daha az entrika olmaz mı
özelden oy isteyen o kadar çok kişi vardı ki. Belliki o şekilde kazandırıyorlar..yok inan olay ödülden değil. başka nedenler var işin içindede.
bohem yarışmasına bak modada. ikiside kilitli zaten
hadi yaa. işte bu nedenle yarışma olmuyor bu sitede.özelden oy isteyen o kadar çok kişi vardı ki. Belliki o şekilde kazandırıyorlar..