- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
evet , hemde bir değil iki değil..hadi yaa. işte bu nedenle yarışma olmuyor bu sitede.
sendende mi istediler
inan utanıyorum gorunce yani..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet , hemde bir değil iki değil..hadi yaa. işte bu nedenle yarışma olmuyor bu sitede.
sendende mi istediler
vay canına. böyle birinci olup,hak yeyince içleri rahatmı edecek. haksız rekabet.evet , hemde bir değil iki değil..
Buna şahit olan kişilerin , oy isteyen kişilerden bir farkı kalmıyor benim gözümde :)evet , hemde bir değil iki değil..
hemde başka topiklerde durustlukten dem vuranlar yapıyor bunları acı olan bu..vay canına. böyle birinci olup,hak yeyince içleri rahatmı edecek. haksız rekabet.
dürüstçe kazanmak varken
laf bana mı geldi marga :)Buna şahit olan kişilerin , oy isteyen kişilerden bir farkı kalmıyor benim gözümde :)
Şimdi okudum da, yeminle kadın milletinden korkulur yani. Ne kadar ince hesaplar peşinde herkes...yok inan olay ödülden değil. başka nedenler var işin içindede.
bohem yarışmasına bak modada. ikiside kilitli zaten
evet , hemde bir değil iki değil..
kullandım. muhteşem bir şey. kesinlikle alKızlar nashi argan yağını kullanan var mı? Bloglarda cok güzel yorumlar okudum ama hepsine hediye gönderildiği için açıkçası objektifliklerine güvenemedim.
Senin yorumun güzelse sipariş veriyorum hemen merak ettim:)kullandım. muhteşem bir şey. kesinlikle al
Bende watsons un indirimini bekliyorum çünkü yaşadığım yerde gratis yok artık başlasa iyi olacakKızlar gratiste indirim başlamış
acaba watsonsta ne zaman başlar