Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oky hepsini toplamış bişi kaldıysa bende bakcamEki Görüntüle 1445716 buda migros indiriminden aldıklarım..yüzde 50 inmiş.
canım kaş rengin açık sanırım benim koyu işe yarar mıRimmel'in brow this way kaş maskarasını aldığım günden beri kullanıyorum. 12.99'a almıştm, oldukça uygun fiyatı. Sabah 10 civarı kaşlarıma sürdüğüm rimel saat 19.16 ve hala sapasağlam duruyor. Bundan sonra alacağım tek kaş maskarası kendisi olacak sanırım.
Eki Görüntüle 1446245
benim kaşlarım açık olduğundan en açık rengini aldım canım. 3 rengi var koyu olanı alırsan uyar tabi kicanım kaş rengin açık sanırım benim koyu işe yarar mı
kışşş sen sarısın mısın yerimbenim kaşlarım açık olduğundan en açık rengini aldım canım. 3 rengi var koyu olanı alırsan uyar tabi ki
eheh evetkışşş sen sarısın mısın yerim
Sürsükten sonra biraz sertleşiyo diye okudum sizde de öyle oldu muRimmel'in brow this way kaş maskarasını aldığım günden beri kullanıyorum. 12.99'a almıştm, oldukça uygun fiyatı. Sabah 10 civarı kaşlarıma sürdüğüm rimel saat 19.16 ve hala sapasağlam duruyor. Bundan sonra alacağım tek kaş maskarası kendisi olacak sanırım.
Eki Görüntüle 1446245
birkaç saniyelik sabitleme etkisiyle sertlik olabiliyor ama şuan siz öyle diyince kaşlarımı elledim ve yumuşacıklar..rimmel'den bu performansı bende beklemiyordum şaşırdım ama bu fiyata fazla bile performansı.Sürsükten sonra biraz sertleşiyo diye okudum sizde de öyle oldu mu
rica ederim. o pudra efsanedir. ben yıllardır kullanırım. beğendiğine sevindim..güle güle kullan..
Mac Factor Creme puff pudra
bu ürüne bayıldım kızlarr.
malum bahar geldi.. fondoten bb cc krem tarzı şeyler kullanmak istemiyorum. zaten güneş kremleri cildi parıl parıl parlatıyor. güneş kremimin üstüne fırçamla bu üründen sürüyorum gayet güzel bir görüntü oluyor. 3 gündür kullanıyorum bayıldım kendiside.
çok sevdiğim shisedio pudramın bile pabucu daha atıldı. fondotendi bb kremdi hiçbirini kullanmıyorum artık.
teşekkürler O okypete
john frieda nın bu spreyini merak ediyordum önceden kullandın mı oky ? parlaklık mı veriyorbugün aldıklarım
Eki Görüntüle 1451665
yok canım. ilk defa deneyeceğim. sonuçları yazarımjohn frieda nın bu spreyini merak ediyordum önceden kullandın mı oky ? parlaklık mı veriyor
baby lips cherry me süper gerçekten bende kullanıyorumbugün aldıklarım
Eki Görüntüle 1451665
banada mesaj geldide dandik ürünlerdir diye umursamamıştım şu glissler iyiymiş aslında.Eki Görüntüle 1453402 watsons promosyonları