Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
garnıerın bu urunlerde basarı degıl ya kullanmadım ama bosa para vermezdımEki Görüntüle 1461163
bunu kullanan var mı ?
Eki Görüntüle 1461163
bunu kullanan var mı ?
Hadi ya cok güzel yorumlar duydum ondan merak ettim, teşekkür ederim yorumun için canım.garnıerın bu urunlerde basarı degıl ya kullanmadım ama bosa para vermezdım
Benimde cildim karma özellikle t bölgesindeki yağlanmayı düzenliyor mu tatlımbiz kullanıyoz kuzum kardesımle cok harıka geldi ikimize de
Hadi ya cok güzel yorumlar duydum ondan merak ettim, teşekkür ederim yorumun için canım.
Benimde cildim karma özellikle t bölgesindeki yağlanmayı düzenliyor mu tatlım
İndirimde şans vermek lazım o zaman:)evet sanırım benım de karmaya giriyor..burnum da var hafif yağ anlımda olmasa da..yanı benımkı normal olup ta burun bolgesı problemlı olanlardan
ben cok ıyı buldum
kardesım de karma t bölgesi yaglıdır ve gayet memnun
ferah zararını gormedım hatta kullanmayınca eksıklık bıle hıssettım
erkek arkadasım alıştırdı benı de o baya depolamış
victoria's secret mağazasından dün bu glossu aldım.
aslında koyusunu aldımdı. fakat renk dudakta durdukça dahada koyuldu. meğer öz. oymuş. koyulması..
tabi tekrar mağazaya geri döndüm en açığını aldım.
bu renk görüldüğü gibi değil. sürüyorsunuz ve bir süre sonra koyuluyor. ama çok güzel durdu. ilk aldığım renk, çok çiğ durduydu çünkü.
( ha denemeyi sürdüm. yoksa vs asla değiştirme yapmıy
or.
açılmadığı için değiştirdiler.)
bu arada en önemli özelliği çıkmıyor.
glosslar çıkar ama bunun öz. çıkmaması
Eki Görüntüle 1463377
valla çok hoş durdu bende. gittiğinde bir dene benceOky dudağında nasıl duruyor merak ettim :)
valla çok hoş durdu bende. gittiğinde bir dene bence
cok memnun kaldıgım ıkı urunu yazayım buraya;
1-diadermine peelingEki Görüntüle 1461925
daha once kullanıp memnun kalmıstım gecen ındırımde yakalayınca gene aldım gene memnunum yesıl cay ozlusunude alabılırsınız o da guzel
2-neutrogena yuz temızleme kremı
Eki Görüntüle 1461926
kendısı 200 ml kocama bı urun 3 tup bıtırdım cok memnunum kac tane temızleme jelı denedıysem hep buna dondum cıldımı germeden cok ıyı temızlıyo banyodayken once bı peelıng yapıyorum ustunede jelle temızlıyorum banyodan cıkıncada ustune guzel bı nemlendırıcı oohhh mıss gıbı cılt
Ben de her ürünü kullanamıyorum maalesef. 2 Yıldır nuxe' ün ürünlerini kullanıyorum memnunum. Bir dcl kullanıyordum bak o da muhteşem bir marka:)bana bunlar hiç iyi gelmiyor
dermokozmetik markalardan baska alamıyorum parayı bayıyorum yani bioderma la roche posay vs
tabi ciltten cilde değişiyor sanırım
cildin de sorun yok sanırım canım
Yaaaaben de cilt lekelerimden kurtulmak için dermalogianın toz ürününü kkullanıyorum 3 aydır.pek bir işe yaramıyor sanırım veya 6 ay mı lazım bilemiyorum.kendisi çok pahalı olduğu için baska bir ürun alamadım ama almak istiyorum. Bana önerebileceğin sivilce lekeleri, nemlendirici, güneş koruyucu vs için iyi bir dermokozmetik marka veya markalar önerebilir misin?Ben de her ürünü kullanamıyorum maalesef. 2 Yıldır nuxe' ün ürünlerini kullanıyorum memnunum. Bir dcl kullanıyordum bak o da muhteşem bir marka:)
Cıkmayan gloss mu hemen almalıyımm:)victoria's secret mağazasından dün bu glossu aldım.
aslında koyusunu aldımdı. fakat renk dudakta durdukça dahada koyuldu. meğer öz. oymuş. koyulması..
tabi tekrar mağazaya geri döndüm en açığını aldım.
bu renk görüldüğü gibi değil. sürüyorsunuz ve bir süre sonra koyuluyor. ama çok güzel durdu. ilk aldığım renk, çok çiğ durduydu çünkü.
( ha denemeyi sürdüm. yoksa vs asla değiştirme yapmıy
or.
açılmadığı için değiştirdiler.)
bu arada en önemli özelliği çıkmıyor.
glosslar çıkar ama bunun öz. çıkmaması
Eki Görüntüle 1463377
masci bende alıcam bundan sıvılce falan yaptımı sende bı de içeriği falan nasıl ben hep pudra kullanıyorum o yuzden kalıtelı bısey almak ıstıyorum
Mac Factor Creme puff pudra
bu ürüne bayıldım kızlarr.
malum bahar geldi.. fondoten bb cc krem tarzı şeyler kullanmak istemiyorum. zaten güneş kremleri cildi parıl parıl parlatıyor. güneş kremimin üstüne fırçamla bu üründen sürüyorum gayet güzel bir görüntü oluyor. 3 gündür kullanıyorum bayıldım kendiside.
çok sevdiğim shisedio pudramın bile pabucu daha atıldı. fondotendi bb kremdi hiçbirini kullanmıyorum artık.
teşekkürler O okypete
cildim sivilcelenmeye müsaittir ama bende öyle bir sorun olmadı çok sevdim. kapatıcılığı çok iyi. altına sadece güneş kremimi sürüyorum bb krem falan ihtiyac dymuyorum.masci bende alıcam bundan sıvılce falan yaptımı sende bı de içeriği falan nasıl ben hep pudra kullanıyorum o yuzden kalıtelı bısey almak ıstıyorum