Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlar da benımkiler:) bahama mama yoktu yine..alamadm o yüzden
Eki Görüntüle 1442239
şu nude paletti bende düşünüyorum. sedeflimi farlar. güle güle kullan bu aradaBunlar da benımkiler:) bahama mama yoktu yine..alamadm o yüzden
Eki Görüntüle 1442239
mat ve sedefli renkleri mevcut cok güzel tavsiye edrimşu nude paletti bende düşünüyorum. sedeflimi farlar. güle güle kullan bu arada
bakacağım..mat ve sedefli renkleri mevcut cok güzel tavsiye edrim
hem allık olarak kullanılabilir, hemde kontürleme.. evet nude dude paleti 69.90dan düştü 41.95e aldımBahama mama allık mı? Bir de the balm da palet fiyatları düşmüş mü acaba??
hem allık olarak kullanılabilir, hemde kontürleme.. evet nude dude paleti 69.90dan düştü 41.95e aldım
max factor pudraları ne kadara aldın okydün watsons ve yves rosher alışverişlerim. max factor ve rimmelde yüzde 50 indirim vardıEki Görüntüle 1441635
bourjoiste yeniden gelse keşkeoo süperr. kızlar revlon yine türkiyede..
Revlon Watsons'ta
Dünyaca Ünlü Kozmetik Markası;
Watsons ile Şimdi Türkiye'de
Güzellik denince ilk akla gelen, Amerika’nın efsane markalarından Revlon; Watsons mağazalarında sevenleriyle buluşuyor.
1932 yılından beri kaliteden ödün vermeyen ürünleri ve eşsiz renklere sahip koleksiyonlarıyla, kadınların güzelliğine güzellik katan dünyaca ünlü kozmetik markası Revlon; dudak, yüz, göz ve tırnak ürün gruplarında pek çok çeşitle şimdi ve sadece Watsons Mağazalarında!
Revlon Standları Aşağıdaki Mağazalarımızda Bulunmaktadır (Liste Günlük Olarak Güncellenmektedir):
Son Güncellenme Tarihi: 01.03.2015
watsons rumeli. ist
güle güle kullan. ben bu aralar fakirim pek birşey alamadımBunlar da benımkiler:) bahama mama yoktu yine..alamadm o yüzden
Eki Görüntüle 1442239
sağol canım. max pudralar 25 e geldi..max factor pudraları ne kadara aldın oky
güle güle kullan bu arada :)
bourjoiste yeniden gelse keşke
revlon hakkında bir fikrim yok.
güle güle kullan. ben bu aralar fakirim pek birşey alamadım
yok turunculuktan eser yok. oy alalı bayağı oldu. 30 küsür falandı sankiturunculuk var mı icinde? birde ne kadara almıştın
çok iyiymiş tenime uyanı bulursam bende bakayım cumartesi günüsağol canım. max pudralar 25 e geldi..
revlon iyidir. kalitelidir..
tamam teşekkürler bunu düşünebilirim daha açık rengi hoşuma gittiyok turunculuktan eser yok. oy alalı bayağı oldu. 30 küsür falandı sanki
teşekkürlerr
güle güle kullan. ben bu aralar fakirim pek birşey alamadım