canım eskiden çok kullanırdım. çok iyi bir pudradır. hep 81 truly fair ini kullanıyordum. şimdi hem onu hemde 53 ve 13 ünede aldımoky su creme puff tam olarak nedir
3 tane almışsan demek güzel birşey diye merak ettimsıkıştırılmış pudra diyor üstünde ama fondötensiz kullanılıyor musun ?
canım eskiden çok kullanırdım. çok iyi bir pudradır. hep 81 truly fair ini kullanıyordum. şimdi hem onu hemde 53 ve 13 ünede aldım
fondotensizde kullandım. ama ben fondotenden sonra kullanırım genelde
81 açık bir renk. daha açık varmı bilemiyıorumaşırı açık rengi hangisi oluyor mesela bana hersey koyu kaçıyor ?
niye kisenin şu imzayı görünce utanma oluyor direk aşağı kayıyorum ya
Loreal yerine Max Factor öneririm. False Lash Effect olanını:)esse lauder in rimelini kullanıyordum bitti, loreal dan almayı düşünüyorum şimdi (hazır Watson da indirimdeyken) Loreal rimelleri nasıl caba?
aa nasıl rimmelde %30indirim gösteriyor? %50 miydi cidden koşa koşa gidiyorum bugündün watsons ve yves rosher alışverişlerim. max factor ve rimmelde yüzde 50 indirim vardıEki Görüntüle 1441635
birden saldırıyor gibi bide kısa ya görüntüniye kiçok tatlılar ama
dur dur karıştırmayım. şimdi faturaya baktım. gitme yüzde 30 muş.aa nasıl rimmelde %30indirim gösteriyor? %50 miydi cidden koşa koşa gidiyorum bugün
tühdur dur karıştırmayım. şimdi faturaya baktım. gitme yüzde 30 muş.
alırken dikkat etmemişim. yüzde 50 diye almışım. neyseki uygun fiyatları:)
dur dur karıştırmayım. şimdi faturaya baktım. gitme yüzde 30 muş.
valla bende gitcem tutamıyorm kendimioky ya bende akşam gidecektim
çok seviyorum watsons ı yinede gitcem
aynen uygun bana rimmel'in fiyatlarıalırken dikkat etmemişim. yüzde 50 diye almışım. neyseki uygun fiyatları:)
git git. bulursun çok uygun ürünleroky ya bende akşam gidecektim
çok seviyorum watsons ı yinede gitcem
Ganimetlere bak bayıldım!dün watsons ve yves rosher alışverişlerim. max factor ve rimmelde yüzde 50 indirim vardıEki Görüntüle 1441635
yine kafayı yedim. sorma. :)Ganimetlere bak bayıldım!
Güle güle kullan oky'im
Böyle kafa yemeye can kurban.yine kafayı yedim. sorma. :)
biri yves rocherBöyle kafa yemeye can kurban.
Rujlar ne marka yalnız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?