benim saçlarım sarı olduğundan ben açık renk kullanıyorum canım, mac kullanıyorum şuan bitince rimmel markasını denemeyi düşünüyorum.Kas kalemi bana mantikli gelmediği icin kaş farı aldım flormardan.fena degil.çok iyi değil.biraz bulaşık gibi duruyor far ya da ben beceremedim kullanmayı.ama kaş rimeli aklıma yattı.hangi marka kullaniyordun canım? Siyah mi kahverengi mi kullaniyordun?
Himm dogru ya saç, kaş rengine gore seçiyoruzbenim saçlarım sarı olduğundan ben açık renk kullanıyorum canım, mac kullanıyorum şuan bitince rimmel markasını denemeyi düşünüyorum.
59 tl sanırım fiyatı yanlış hatırlamıyorsamHimm dogru ya saç, kaş rengine gore seçiyoruzpeki macın fiyati ne?
Ben hazırladımmSelam hanımlarr
8 mart indirimlerine az kaldı.
alışveriş listenizi hazırlamaya başladınız mıı?
Ben yarın yada perşembe başlar diye düşünüyorum genelde 5 gün indirim yapıyolar.gerçi 14 şubat indirimi hüsrana uğrattı beni inşallah bu da öle olmaz.kızlar sizce indirim ne zaman başlarr? cuma günü mü cumartesi mi?
kadınlar gününden ümitliyim ben ya adı üstünde kadınlar günü.. inşallah perşembe günü başlar süper olurBen yarın yada perşembe başlar diye düşünüyorum genelde 5 gün indirim yapıyolar.gerçi 14 şubat indirimi hüsrana uğrattı beni inşallah bu da öle olmaz.
şansa bakar mısın yaKızlar watsonsta indirim başlamış. Rimmel kaş maskarasını indirime sokmamışlar! Şaka gibi cidden.
gratis yapar belki..şansa bakar mısın ya
oky su creme puff tam olarak nedirdün watsons ve yves rosher alışverişlerim. max factor ve rimmelde yüzde 50 indirim vardıEki Görüntüle 1441635
Kızlar watsonsta indirim başlamış. Rimmel kaş maskarasını indirime sokmamışlar! Şaka gibi cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?