- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.009
Eki Görüntüle 1415851 işte bunlarda diğer renklerii. gratise yolunuz düşerse deneyin
6 ve 7 günlük rujlarım, neredeyse her çantamda bir tane var. fiyat performans açısından muhteşemler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1415851 işte bunlarda diğer renklerii. gratise yolunuz düşerse deneyin
Bahsettiğin kaş rimeli nasil bir şey canım?kaş farı gibi mi?uzun zamandır mac'in kaş rimelini kullanıyordum. ama bitmek üzere, bende daha uygun fiyatlı bir şey bakarken, rimmel markasının brow this way kaş rimelini keşfettim.
acaba aranızda bunu deneyen var mıdır?
Aynen bende bunu soracaktım.Bahsettiğin kaş rimeli nasil bir şey canım?kaş farı gibi mi?
Bahsettiğin kaş rimeli nasil bir şey canım?kaş farı gibi mi?
Aynen bende bunu soracaktım.
Ben de flormarda görmüştüm meral ettim ama hiç araştırmamıştımHayır bildiğiniz rimel gibi fırçası var, rimel gibi cıkarıp kaşımıza sürüyoruz. Yani amacı kaş kalemi ve kaş farıyla aynı. Kaşlarımızı düzgün göstermek, aralarını doldurmak vs. Daha önce kullanmadıysanız tavsiye ederim. Kaş kalemleri, kaşları mahvediyor. Kaş rimellerini keşfettiğimden beri hiçbirinin yüzüne bakmaz oldum.
ben kullanıyorum çok güzel bir rimel tavsiye ederim.. tel tel ayırıp dolgun gösteriyor kirpikleri..Maybilline the colossal go extreme volum kullanan var mi aranizda arkadaşlar varsa düşüncelerinizi paylaşın lutfen
araştırmanı tavsiye ederim çok pratik, elimden düşmüyor benim.Ben de flormarda görmüştüm meral ettim ama hiç araştırmamıştım
bende kullanıyorum çok memnunum. maybelline nin en güzel rimeli bana göre.Maybilline the colossal go extreme volum kullanan var mi aranizda arkadaşlar varsa düşüncelerinizi paylaşın lutfen
bunu bende deneyeyim 8 mart indiriminde.Hayır bildiğiniz rimel gibi fırçası var, rimel gibi cıkarıp kaşımıza sürüyoruz. Yani amacı kaş kalemi ve kaş farıyla aynı. Kaşlarımızı düzgün göstermek, aralarını doldurmak vs. Daha önce kullanmadıysanız tavsiye ederim. Kaş kalemleri, kaşları mahvediyor. Kaş rimellerini keşfettiğimden beri hiçbirinin yüzüne bakmaz oldum.
Yılbaşı indiriminden rimmel in eyelinerını almıştım pek memnun kalmadım o yüzden tekrar rimmel almak istemiyorum.araştırıp flormar alabilirim ama bendearaştırmanı tavsiye ederim çok pratik, elimden düşmüyor benim.
kadınlar günü indiriminde rimmel'inkini denemeyi düşünüyorum.
Canım ben fondöten için "face brush" adlı fırçasını kullanıyorum. "stippling brush" da fondöten fırçası olarak kullanılabiliyor. Ama "face brush" hem daha güzel bi kapatıcılığa ulaşmamızı sağlıyor hemde daha kolay bir sürümü var.
indirim zamanı bu fırçalardan almayı düşünüyorum.
hangisi sıvı ürünleri (fondoten,bb krem) en iyi şekilde uygulamamızı sağlar. bilgisi olan var mı
Rimmel'in kaş rimeli Benefit'in muadili olarak gösteriliyor bloglarda, ben o yüzden denemek istiyorum :)Yılbaşı indiriminden rimmel in eyelinerını almıştım pek memnun kalmadım o yüzden tekrar rimmel almak istemiyorum.araştırıp flormar alabilirim ama bende
yaa bloglara güvenemiyorum işte o yüzden onlara tanıtım amaçlı geldiği için güzel yorum yapmak zorundalar objektif değiller malesef ;(Rimmel'in kaş rimeli Benefit'in muadili olarak gösteriliyor bloglarda, ben o yüzden denemek istiyorum :)
sen bilirsin canım, flormarınkide güzeldir..bütçen dahada genişse eğer mac'inkini de öneririm bütün gün hiç bulaşmıyor çok kalıcı..yaa bloglara güvenemiyorum işte o yüzden onlara tanıtım amaçlı geldiği için güzel yorum yapmak zorundalar objektif değiller malesef ;(
bende onu düşünüyordum. teşekkür ederim alınacaklar listeme eklendii :)Canım ben fondöten için "face brush" adlı fırçasını kullanıyorum. "stippling brush" da fondöten fırçası olarak kullanılabiliyor. Ama "face brush" hem daha güzel bi kapatıcılığa ulaşmamızı sağlıyor hemde daha kolay bir sürümü var.
Bu arada kullanmadıysan The balm'ın allık ve göz fırçalarınıda tavsiye ederim çok memnunum.
Kas kalemi bana mantikli gelmediği icin kaş farı aldım flormardan.fena degil.çok iyi değil.biraz bulaşık gibi duruyor far ya da ben beceremedim kullanmayı.ama kaş rimeli aklıma yattı.hangi marka kullaniyordun canım? Siyah mi kahverengi mi kullaniyordun?Hayır bildiğiniz rimel gibi fırçası var, rimel gibi cıkarıp kaşımıza sürüyoruz. Yani amacı kaş kalemi ve kaş farıyla aynı. Kaşlarımızı düzgün göstermek, aralarını doldurmak vs. Daha önce kullanmadıysanız tavsiye ederim. Kaş kalemleri, kaşları mahvediyor. Kaş rimellerini keşfettiğimden beri hiçbirinin yüzüne bakmaz oldum.