- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
Kızlar daha önce inglot markasını duyan gören biri var mı
İnglot mac duzeyinde iyi bir markadır fırcalarını cok seviyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar daha önce inglot markasını duyan gören biri var mı
Türkiyeden çekilmiş tekrar gelecek diyorlardı araştırdım ama bulamadım bi bilgin var mı satışı yapılıyor muİnglot mac duzeyinde iyi bir markadır fırcalarını cok seviyorum ben
Inglot çok kalitelidir, park bravo'nun alt mağazasıdır. Ama artık Türkiye'den çekildiler diye biliyorum.Kızlar daha önce inglot markasını duyan gören biri var mı
Evet park bravo artık satmıyor ama tekrar kendi mağazasını açacak diye okudum.tekrar açtı mı şu an satılıyor mu onu öğrenmek istiyorum ama hiç bi yerde bunla ilgili bi şey göremedimInglot çok kalitelidir, park bravo'nun alt mağazasıdır. Ama artık Türkiye'den çekildiler diye biliyorum.
ctesi watson ve gratise gittim ama henüz bir kampanya göremedim tatlımSelam kızlarr
14 şubat indirimi olacak mı acaba
bir bilgisi olan var mı?
Ben de indirimi bekliyorum ama halen bi şey açıklamadılar en kötü ihtimal perşembe başlar diyorumSelam kızlarr
14 şubat indirimi olacak mı acaba
bir bilgisi olan var mı?
aynen öyleBen de indirimi bekliyorum ama halen bi şey açıklamadılar en kötü ihtimal perşembe başlar diyorum
max factor loreal %50 oluyordu %40 olmuş diğerlerinde pek bi değişiklik göremedim hatta alix avien %30 oluyordu %40 yapmışlarWatsons ın indirimleri çok tatmin edici gelmedi bana
Gratisten ses yok hala.
Sekiz martı beklemek lazım o zamannKızlar bence indirim beklemeyin b6rda bi kozmetikçiyle konuştum sevgililer gününde makyaj ürünlerinde indirim olmaz dedi
Aynen bi ay daha beklicez malesefSekiz martı beklemek lazım o zamann
ne alsak ne alsak ne alsak :)
Ben alacak pek bişi bulamadımne alsak ne alsak ne alsak :)
Bende bu kez tuttum kendimi :) gitmiyorum bile dayanamam diye. Kadınlar gününde daha tatmin edici indirimler olur diye düşünüyorum. O zamana birşeyler var aklımda.ne alsak ne alsak ne alsak :)