bb yerine cc kullanıyorum günlük. ama yinede şöyle özel ve güzel zamanlar için bir tanede iyi fondotenim olsun diye düşünmüştüm :))Fondotenini hiç denemedim ama diğer ürünlerini bildiğim için fondoteni de kötü değildir diye düşündüm.fondoten yerine bb krem kullansan aslında daha iyi bence.ben şu de bi tek fondoten kullanıyordum.uzun süredir bb krem kullanıyorum hem yüzdeki bütün bölgeleri eşitliyo kusurları da kapatıyo.
He anladım canım alix avien i denedin mi hiç o da iyi markadır.ben onun ürünlerinden memnunum çok.cc krem olarak ne kullanıyon.bende bu aralar flormarın kapatıcı paleti var hepsi bi arada ondan almayı düşünüyorum.bb yerine cc kullanıyorum günlük. ama yinede şöyle özel ve güzel zamanlar için bir tanede iyi fondotenim olsun diye düşünmüştüm :))
pure beauty cc kremHe anladım canım alix avien i denedin mi hiç o da iyi markadır.ben onun ürünlerinden memnunum çok.cc krem olarak ne kullanıyon.bende bu aralar flormarın kapatıcı paleti var hepsi bi arada ondan almayı düşünüyorum.
Dışarı çıktığımda bakarım canım pure b. Watsons ın ürünü değil mipure beauty cc krem
birde loreal cc krem
evet. mat ürünler seviyorsan ilk koyduğum pembe cc krem pek sana uygun değil demektir.Dışarı çıktığımda bakarım canım pure b. Watsons ın ürünü değil mi
Aslında biraz cildim yağlı o yüzden mat ürünleri tercih ediyorum ki parlama yapmasınevet. mat ürünler seviyorsan ilk koyduğum pembe cc krem pek sana uygun değil demektir.
Evet ben de sarısını kullanıyorum çok memnunumsarıyı beğeniyorum çok. siyahı hiç denemedim. onun gibimi
Ne o canım,ne ićin kullanılòyor?Evet ben de sarısını kullanıyorum çok memnunum
Maybelline rimel canım.Ne o canım,ne ićin kullanılòyor?
Haa evet.sagol canim.cilt için krem sandım nedense.Maybelline rimel canım.
Haa evet.sagol canim.cilt için krem sandım nedense.
Neden peki ,yani krem kullanmaman?Yok hata ben de alakasız yerden alıntılama yaptım. Ben krem kullanmıyorum canım.
Ben hala kullanıyorum ve çok memnunum. Ayrıca fiyatı da çok uygun
gelelim bir diğer rimelimize
Maybelline colossal volum express
Lise yıllarında devamlı kullandığım rimelimm
Çok seviyorum kendisini
çoğunuzun mutlaka bu sarı tombik rimelden olmuşturr. o kadar uzun zaman oldu ki uzatması dolgunluk vermesi nasıldı hatırlamıyorum. tek bildiğim kullanırken çok seviyordum herkeste bayılıyordu
15 lira
Özel bir nedeni yok. Elime filan da kullanmam.Fondöten de kullanmıyorum. Cildimde bir tabaka varmış gibi hissediyorum.Neden peki ,yani krem kullanmaman?
Bunun yeni versiyonu olan colossal go extreme olanıda denemeni öneririm :)Ben hala kullanıyorum ve çok memnunum. Ayrıca fiyatı da çok uygun
Elimdeki rimeller bitsin de denerimBunun yeni versiyonu olan colossal go extreme olanıda denemeni öneririm :)
bu söylediğimde kıl fırçalı :)Elimdeki rimeller bitsin de denerimAma bundan çok memnun kaldım. Slikon fırçalılar bana iyi gelmedi. Kesinlikle kıl fırçalı olanlar diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?