Gerçekten de allık gibi duruyorBugün flormarda gördüm neon göz farı.normalde 10 liraymış fiyatı indirim vardı 5 liraya aldım.önce rengi soluk geldi en kötü ihtimal allık olarak kullanırım dedim ama allık için biraz fazla canlı renkama göz farı olarak kullanmak için sanırım özel günleri yada yazı beklemem lazım kış için çok canlı gibi geldi bana
Rengi çok hoşuma gitti almasaydım aklımda kalırdıGerçekten de allık gibi duruyor
Kızlar yeni yıl yaklaşıyo tabi indirim zamanı da yaklaşıyo
Neler almayı düşünüyorsunuz burdan yazalım da belki yeni şeyler almak isteyenlere fikir olur
Ben de bu aralar kalem eyeliner ları merak ediyorum büyük ihtimalle alıcam gibi gibiartık the balm paletlerinden birine sahip olmayı umuyorum :)
Bende bunun hakkında birşeyler yazacaktım çok iyi oldu söylediğin :)Kızlar yeni yıl yaklaşıyo tabi indirim zamanı da yaklaşıyo
Neler almayı düşünüyorsunuz burdan yazalım da belki yeni şeyler almak isteyenlere fikir olur
Bende haftasonu bi kozmetikçileri yoklayım da ona göre belki alacağım bişi çıkar hazır gidince bakarım dedimBende bunun hakkında birşeyler yazacaktım çok iyi oldu söylediğin :)
indirimin başlayacağı günü facebook twitter gibi yerlerden takip edip erkenden gitmek gerekiyor.Bende haftasonu bi kozmetikçileri yoklayım da ona göre belki alacağım bişi çıkar hazır gidince bakarım dedim
seenin aldığın ruju da çok beğendim ona da bakıcam
Alacağım şeylerin bi listeni yapayım da indirim zamanı kararsızlık yaşamayayım istiyorum.bide çok kalabalık oluyo doğru düzgün ürünlere bile bakamıyorsun sinir oluyorum
Sürekli takip ediyorum haftaiçine gelince pek kalabalık olmuyo ama haftasonu resmen talan ediliyoindirimin başlayacağı günü facebook twitter gibi yerlerden takip edip erkenden gitmek gerekiyor.
birde dediğin gibi liste yapmak lazım yoksa kararsız kalıyorsun.
Ben genelde gratisi hep watsonstan daha uygun buluyorum yaptığım fiyat karşılaştırmalarında.Sürekli takip ediyorum haftaiçine gelince pek kalabalık olmuyo ama haftasonu resmen talan ediliyo
Bide ben çok kararsızım alsam mı almasam mı hadi başka yere bakayım belki fiyatı daha uygundur diye diye bişi alamadan dönüyorum
Evet bende katılıyorum gratis watsonstan daha uygun.ama ben daha çok küçük kozmetikçilere bakıyorum.gratis watsons gibi yerler biraz daha az indirim yapıyo.ben küçük kozmetikçilerden daha uyguna alıyorum bazı şeyleri.Ben genelde gratisi hep watsonstan daha uygun buluyorum yaptığım fiyat karşılaştırmalarında.
Watsonsta mı satılıyordu canım?wet n wild indirimde olacak mı bilmiyorum ama bu ruju mutlaka alacağım ben
wet n wild cherry bomb
Watsonsta mı satılıyordu canım?
Tşk canım :))gratis
Tşk canım :))
Bu cok guzelmis yaa fiyati ne pekiwet n wild indirimde olacak mı bilmiyorum ama bu ruju mutlaka alacağım ben
wet n wild cherry bomb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?