- 5 Eylül 2011
- 15.569
- 9.581
CANIM fiyatı tuzlu :))) ben kampanya olunca felan alıyorum :)Fiyatı ne kadar canım :) birde kalıcı mi
64,90 fiyatı çokkk kalıcı edp çünki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM fiyatı tuzlu :))) ben kampanya olunca felan alıyorum :)Fiyatı ne kadar canım :) birde kalıcı mi
Bayaa pahalymiss yaaCANIM fiyatı tuzlu :))) ben kampanya olunca felan alıyorum :)
64,90 fiyatı çokkk kalıcı edp çünki
ya birde ben çok kısa sürede bitiriyorumRica ederim .
Bende daha öncedne habire göz altı kapatıcısı alırdım. 20 lira 10 lira 30 lira derken daha pahalıya patlardı. Çünkü beni memnun etmezlerdi ve hep başka marka arardım. Mac'i keşfettiğimden beri almadım kendime başka :)
Fiyatı nedir cnm. Bi kez kullm çook önce sonra bıraktım . Aslnda buna geçsem daha iiEki Görüntüle 1100254
Maybelline'nin ilk kullandığım fondöteni..
Kapatıcılığı çok yüksek .
İlk sürüldüğü anda ciltle bütünleşip bütün kusurları anında kapatıyor.
Gün boyu kalıcı. Fiyatına göre performansı gayet iyi .
Beğenmediğim benim cildim yağlı olduğu için belkide bi süre sonra parlama yapıyor
Bu çabuk bitmitor dediğim gibi ben 4-5 aydır kullanıyorum yarılamadım bileya birde ben çok kısa sürede bitiriyorum
o yüzden fazla para vermek istemiyordum.
Real tec. Bende fondoten fırçası var masvara çok memnunum kaç kere yikadim bir kere bile dökülmedi 25 vermiştim ilk defa bi fırçayla ama değdi gerçekten :)Kızlar sizden kalitesi fena olmayan dökülme yapmayan ama uygun fiyatlı fırça tavsiyesi istiyorum
allık ve pudra fırçasına ihtiyacım var :)
aslında hem pudra hem allık için alacağımdan daha uygun birşeyler bakıyordumReal tec. Bende fondoten fırçası var masvara çok memnunum kaç kere yikadim bir kere bile dökülmedi 25 vermiştim ilk defa bi fırçayla ama değdi gerçekten :)
Valla ikisinden biri satıyordu hatta çok sasirmistim çünkü her yerde satilmiyor bide 5m migrosta görmüştüm aklında kalsın canım . bende allık için arıyorum uygun fiyatlı arkadaşlardan ses gelir inş :)aslında hem pudra hem allık için alacağımdan daha uygun birşeyler bakıyordum
yinede çok teşekkür ederim bakacağım bi
gratis watsons gibi yerlerde bulunur mu
yazan olur mutlaka beklemedeyiz :)Valla ikisinden biri satıyordu hatta çok sasirmistim çünkü her yerde satilmiyor bide 5m migrosta görmüştüm aklında kalsın canım . bende allık için arıyorum uygun fiyatlı arkadaşlardan ses gelir inş :)
yok ki ya çevremde satıcıcanım pudra fırçası oriflamede 15,00 tl ama indireme çok sık giriyor.
allık fırçası 11,00 tl buda 9 a felan geliyor alımda.
fondoten fırçası 10,00 tl canım bunları bir oriflame satıcı varsa sor bakalım.:)
şu elma şeklindeki parfümü a1o1 den mi aldın canımEki Görüntüle 1240878 oleyyy! Yaptımm. Teşekkürler
kullanmadım ama merak etmiyor değilim
bunu kullanan ve yorum yapabilecek var mı ?
bende sadece nemlendirici özellikli bir göz kremi arıyorum
bu göz kremini aldım turuncu kasadan kullanan var mı arkadaşlar ?