Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diğer konuya koyuyorum genelde aldıklarımı. bu sefer seninkine ekleyim dedim.uzun zamandır yeni birşeyler almıyorum
sizde de yok yeni ciciler kızlar
nemlendirici çok fazla kullanmam tatlım ama arada isis pharma nın hassas ciltler için nemlendiricisini bazende bepanthol ve neutrogena kullandığım oluyor.nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz
şu maybelline rimel var bende acayip memnunumdiğer konuya koyuyorum genelde aldıklarımı. bu sefer seninkine ekleyim dedim.
wet n wild ruj kalemden 3 tane aldım 2si aynı renk.
maybelline rimel,
maybellinemaster smokey göz kalemi
nyx gloss
nyx concealer
loreal kalın eyeliner
superliner blackbuster
ve
loreal,superliner silkissime
ben ilk defa aldım ve müthiş. lancome dan bile daha beğendim. bundan sonra bunu alırım artık.şu maybelline rimel var bende acayip memnunum
birde black buster ı kullanınca yorumlar mısın. sürümü kolay mı çok aşırı kalınlıkta mı?
peeling tarzı bir ürün istiyorsun anladığım kadarıyla
loreal garnier nivea... kısacası gratis tarzı yerlerde satılan nerdeyse bütün peelingleri denedim
ama şimdi peeling almıyorum kahve telvesi ile peeling uyguluyorum cildime. ilk uyguladığında bile farkı göreceksin.
türk kahvesi içiyorsan fincanın dibinde kalan telveye 3 5 limon sık tabi cildin yaglıysa. cildin kuruysa bir iki damla zeytinyagı damlat. sonra yüzüne bastıra bastıra dairesel hareketlerle uygula. çok bastırma ki kızarmasın. 5 10 dak bekle yine ovalaya ovalaya çıkar yüzünden. yıka kurula güzel bir nemlendirici uygula. umarım memnun kalırsın. o peelinglere çok para döktüm ama kullanmıyorum artık.
merhaba kızlar
peeling için tavsiyelerinz nelerdir. cildim kuru.burun çevrem yağlı siyah noktalarda var..
kullandım bir kaç bişi ama cildime iyi gelen bişi bulamadım sanırım.
gece yatarken sürmek için hangi kremi kullanıyorsunuz. gözlerimin altında morluk deilde hafif bi çukur var sanki. hiç canlı değil. bunun için neler yapabilirim
benim komple bi değişiklik yapmam lazım sanırım
hertürlü tavsiyelerinize açığım
yaşım 26 burada
merak ettim bunları kalıcı değillerdir değil mibunlarıda ben aldım parfüm sevmeyen biri olarak
doğaya da daha az zararlı :)
makyaj malzemesi sayılmaz ama olsun kokuları gerçekten hoş :)
kesinlikle benimde maybellinenin en begendiğim rimeli bu olduben ilk defa aldım ve müthiş. lancome dan bile daha beğendim. bundan sonra bunu alırım artık.
kalın eyelinerı kullanıyorum 2 gündür. çok kolay sürmesi.zaten ince sevmiyorum gözümde eyeliner. başarılı bir ürün. bu arada 2 tanede
wet n wild far aldımonuda koyayım.. sim veren. gece için tabii kullanılır. altın tonu.
soldaki tam altın rengi. ama resimde bakır çıkmış.
sanırım kalıcı tatlım çünkü herkes kokusunu duyuyor üstümdne zaman geçsede :)merak ettim bunları kalıcı değillerdir değil mi
bende deneyeceğim :)sanırım kalıcı tatlım çünkü herkes kokusunu duyuyor üstümdne zaman geçsede :)
evet çok çeşitli biri var bildiğin mandalinabende deneyeceğim :)
baktım şimdi bir sürüde çeşidi varmış.
Ya bende almayı çok istiyorum ama sürememekten baya korkuyorum aslında anlamın likit vardı onu demiyorum diğer gözümle aynı olmuyor evde birine sürüp geziyorumablam gülüyo ama silmeye de kıyamıyorum güzel oluyor çünkü teki. Banada linki ararsan çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.begenmedı dıye atmaya calısması garıp gelmedı degıl hanı
eyelıner konusunda özelden bır lınk verıcem sana
ben acmıstım o konuyu. dene bakalım
belkı bır daha surdurmek ıcın gıtmezsınm :) sonucta ınsan kendı yapabılmek ıster :)
Ya taaa 7 mayısda yazmışsın ama ben yeni üye olduğum için yeni okuyorum hatta nerdeyse bu konuda herşeyi okudum bunu almak istiyordum ve sonunda bununla ilgili yorumunu buldum tarif ettiğin ten rengin benimkine çok benziyor acaba hangi tonunu aldın? Bide nasıl yani gün boyu kalıyo mu çok mu parlıyor çok merak ediyorum. Hatta bugün yarın almaya gidicem dediğim gibi herşeyi okudum nerdeyse o yüzden garnier makyaj temizleme suyunu da çıkınca alacak da son bi merak ettim işte sizce alıyım mı maybiline dream fresh BB kremi? Teşekkürler bu arada konu çok güzel baya faydalı olduMaybelline dream fresh bb krem
bunun garniere göre daha fazla tonu var ve kendimi uygun olanı bulabilmiştimm :)
kapatıcılığı yüksek değil zaten bb kremlerden yüksek kapatıcılık beklemiyoruz
hafif cilt tonu eşitsizliklerini düzenler
yağlanma yapabilir bu yüzden yanınızda pudra taşımanızı tavsiye ediyorum
genel olarak begendiğim bir üründü. bir ara sürekli bunu kullanıyordumm
Ya taaa 7 mayısda yazmışsın ama ben yeni üye olduğum için yeni okuyorum hatta nerdeyse bu konuda herşeyi okudum bunu almak istiyordum ve sonunda bununla ilgili yorumunu buldum tarif ettiğin ten rengin benimkine çok benziyor acaba hangi tonunu aldın? Bide nasıl yani gün boyu kalıyo mu çok mu parlıyor çok merak ediyorum. Hatta bugün yarın almaya gidicem dediğim gibi herşeyi okudum nerdeyse o yüzden garnier makyaj temizleme suyunu da çıkınca alacak da son bi merak ettim işte sizce alıyım mı maybiline dream fresh BB kremi? Teşekkürler bu arada konu çok güzel baya faydalı oldu