- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
cilt tipin nedir karma mı yaglı mı kuru mu?fondöten önerisi bekliyorum.özellikle yazın da kullanılabilecek yüzde terleme oluyor maalesef biraz dayanıklı bir ürün var mı?
kapatıcılık çok önemli mi senin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cilt tipin nedir karma mı yaglı mı kuru mu?fondöten önerisi bekliyorum.özellikle yazın da kullanılabilecek yüzde terleme oluyor maalesef biraz dayanıklı bir ürün var mı?
cilt tipin nedir karma mı yaglı mı kuru mu?
kapatıcılık çok önemli mi senin için
loreal lumi magic kullanıyorum ben. dediğin gibi doğal duruyor canlılık veriyor cilde.karmaya giriyor galiba burun etrafı yağlı diğer taraflar kuru.kapatıcılığı önemli değil.sadece sürdüğümde hafif bir canlılık versin doğal dursun yeter.
teşekkürler.pudra olarak ne uyguluyorsunuz?loreal lumi magic kullanıyorum ben. dediğin gibi doğal duruyor canlılık veriyor cilde.
ama yağlı tarafları iyice yaglandırabilir bu yüzden ben üstüne pudra uyguluyorum.
birde max factor lasting performance önerebilirim. bunun kapatıcılığı daha yogundur aynı zamanda daha kalıcıdır.
rimmel stay matte kullanıyorum çok memnunumteşekkürler.pudra olarak ne uyguluyorsunuz?
teşekkürler ilk fırsatta almaya gidicem.rimmel stay matte kullanıyorum çok memnunum
burda çoğu arkadaş denedi onlarda memnun kaldım. watsonslarda satılıyor.
limon1988
sagopammmm
bitter53
Nerelerdesiniz kızlarr
ben hiç kullanmadım canım yaya farmasi ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar kullanan var mı ben 2 ruj istettim rimelleri eyelineri güzel görünüyordu
nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuztatlım biodermanın sebiumu bolluk açısından daha güzel tabi bu daha kücük ama bu ürünü sevdim hem aknelerim olduğundan hemde fazla sebum salgıladığından cildim bana iyi geldi. bu la roche posay termal suyu var içinde effaclar duo kullanmıştım krem kokusuda benziyor bence güzel bir ürün. bioderma da güzel ama buna baslayalı çok olmadı biraz daha kullanmam lazım sanırım
peeling tarzı bir ürün istiyorsun anladığım kadarıylamascaracım...
rica etsem bana da cilt tonunu eşitleyecek, siyah noktaları temizleyecek bir şey önerir misin...?
cildim normalden karmaya ve sivilce, akne..vs problem yok..
çok hoşmuş ilk baştakinin rengi yabende kullanmadım canım ama şu renkleri çok beğendiğim için alcam sence nasıllar
çok hoşmuş ilk baştakinin rengi ya
fiyatları ne kadar
çevremde satan olsa bende birşeyler bakabilirdim.
peeling tarzı bir ürün istiyorsun anladığım kadarıyla
loreal garnier nivea... kısacası gratis tarzı yerlerde satılan nerdeyse bütün peelingleri denedim
ama şimdi peeling almıyorum kahve telvesi ile peeling uyguluyorum cildime. ilk uyguladığında bile farkı göreceksin.
türk kahvesi içiyorsan fincanın dibinde kalan telveye 3 5 limon sık tabi cildin yaglıysa. cildin kuruysa bir iki damla zeytinyagı damlat. sonra yüzüne bastıra bastıra dairesel hareketlerle uygula. çok bastırma ki kızarmasın. 5 10 dak bekle yine ovalaya ovalaya çıkar yüzünden. yıka kurula güzel bir nemlendirici uygula. umarım memnun kalırsın. o peelinglere çok para döktüm ama kullanmıyorum artık.
ya farmasi ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar kullanan var mı ben 2 ruj istettim rimelleri eyelineri güzel görünüyordu