- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
Yves rocher jojobo yağlı onarıcı saç bakım yağını tavsiye ediyorum. Yumuşacık yaptı benimkileri ilk defa bir saç yağından memnun kaldım.
nasıl kullanılıyor acaba
banyodan sonra mı yoksa sürüp banyoya mı giriyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yves rocher jojobo yağlı onarıcı saç bakım yağını tavsiye ediyorum. Yumuşacık yaptı benimkileri ilk defa bir saç yağından memnun kaldım.
nasıl kullanılıyor acaba
banyodan sonra mı yoksa sürüp banyoya mı giriyoruz
Banyodan önce sürülüp yıkanıyor canım:)
Ben sürüp yarım saat bekliyorum sonra duşa giriyorum
ama topiğimizi neden böyle ıssız bırakıyorsunuzz
Eki Görüntüle 1148105
ben bunlardan hiç memnun kalmadım ya yüzüm bir tuhaf oldu
bana karma ciltler için temizleyici tonik önerebilecek olan var mı rica etsem
alix avienin rimel ve fondoteninide beğenmedim yaa
yok ya konu dışı değilKuzu çok almıyoruz galiba ben memnun kalduklarım bittikçe yeniliyorum. Yeniliğe kapalıyım galiba. Konu dışı ama bana şampuan önermek isteyen var mo
Normalde avon çok kullanan biri diilim ama bu rujlarını sevdim özellikle pembe olanı deneyşn derin 4 -5 civarı bişi
Eki Görüntüle 1148105
ben bunlardan hiç memnun kalmadım ya yüzüm bir tuhaf oldu
bana karma ciltler için temizleyici tonik önerebilecek olan var mı rica etsem
alix avienin rimel ve fondoteninide beğenmedim yaa
Benim cildime de iyi gelmemişti. Garnier'in üzümlü bir toniği var denedin mi? Ben onu kullandım çok memnunum.
dök bakıyım cicilerini sende
Bi ara foto çekersem koyarım. O kadar çoklar ki üşenmezsem:26:
Benim cildime de iyi gelmemişti. Garnier'in üzümlü bir toniği var denedin mi? Ben onu kullandım çok memnunum.
Bi ara foto çekersem koyarım. O kadar çoklar ki üşenmezsem:26:
İkinci rimelimiz yine maybellineden one by one satin black
Klasik olanını kullanmadım. ikisi arasında çok fark var mı bilmiyorum.
bu rimel maybellinenin en sevdiğim rimeli diyebilirim. uzatma ve dolgunlaştırma çok iyi
kirpik kıvırıcısı ile birlikte kullanırsanız gerçekten kirpikleriniz mükemmel gözükebilir
ayrıca rengide gerçekten simsiyah.
fiyatı 15 lira civarı
Eki Görüntüle 1100254
Maybelline'nin ilk kullandığım fondöteni..
Kapatıcılığı çok yüksek .
İlk sürüldüğü anda ciltle bütünleşip bütün kusurları anında kapatıyor.
Gün boyu kalıcı. Fiyatına göre performansı gayet iyi .
Beğenmediğim benim cildim yağlı olduğu için belkide bi süre sonra parlama yapıyor
dönüp dönüp tekrar aldığım tek rimelim
Max factor false lash effect
şu an 3.sünü kullanıyorum. rimel konusunda yeni şeyler deneme isteğimi düşünürsek benim için gerçekten olaganüstü birşeyy
adındanda anlaşıldığı gibi takma kirpik etkisi veriyor. dolgunlaştırması uzatması çok iyi. kirpik kıvırıcısı ile kullanırsanız mükemmel kirpiklere sahip olursunuz
bunu sürdüğüm bir gün annem kirpklerine ne yaptın takma mı yoksa diye sormuştu hatta
indirimsiz 40 lira gibi bir fiyatı var.indirmlerle daha ucuza alabilirsiniz
golden rose dipliner
uygun fiyata simsiyah bir dipliner arıyorsanız size göre. diplinerların ucu daha sert oluyor kalem gibi.
likit olanlarda genelde geç kuruma bu yüzden de bulaşma gibi bir sorun olur.bunda öyle bir durum söz konusu değil.
bu ürünün çok fazla hayranı var. ama benim elim diplinerlara alışkın olmadığı için kullanamadım.
bugün size özellikle indirimdeyken kaçırılmayacak bir üründen bahsetmek istiyorum
pure beauty cc krem
o kadar sevdim ki son günlerde elimden düşürmüyorum
ürünün iki rengi var: ivory ve natural. ben esmerim bu yüzden natural rengini kullanıyorum. ivory olan beyaz tenlilere daha uygun.
ürünün yapısı çok güzel. maybelline bb kremler gibi çok sıvı değil. parmaklarınızla kolaylıkla uygulayabilirsiniz.
rahatsız etmeyen hafif bir çiçek kokusu var
içinde simler var. ilk seferde alışamamıştım ama bu simler gerçekten disko topu gibi göstermiyor sizi. aksine sağlıklı ışıltılı bir görünüm oluşturuyorr
çok yağlı bir cildiniz varsa üstünden pudra ile geçebilirsiniz
kapatıcılığa fena değil
ürünün en sevdiğim özelliği spf 30 olması
yazın gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
ayrıca içeriğinde alkol paraben gibi kimyasallar yokk
Eee daha ne duruyorsunuzz