Kızlar dermokozmetiğe giriyo biraz ama yazmadan edemedim dudaklarınız iiçin bence muhteşem bi ürün biraz blistex satıcısı gibi oldum ama napim onsuz 1 gün bile düşeniyorumm :))))))))))))) bebeklerimizi sizlerle paylasmak istedim
Eki Görüntüle 1110951 bitmişti geçen gün eczanedede kalmamış direk sipariş verdim sonuç bu
Oh maşallah hepsini kendine mi aldın güzel günlerde kullan
bende şu aralar dudak için Balmi Lip Balm kullanıyorum. Çok güzel yaptı dudaklarımı..
üstelik kutusuda çok şeker açık pembe ve kokulu silgi gibi kokuyor.
Eki Görüntüle 1110785 Eki Görüntüle 1110786 Eki Görüntüle 1110787
benimde gratisten indirimde aldığım ürünler bunlar. Niveanın toniğinden memnunum cildime iyi geliyor ama canlandırıcı günlük kremini ilk defa aldım 2 gündür kullanıyorum memnunum kaldım ama yorumlarını okuduğumda ciltte tüylenme yaptığından şikayet etmişler bir süre kullanayım bakalım eğer öyle olursa bırakırım kullanmayı.
maybilline rocket maskarayı da ilk defa aldım bugün kullandım gayet hoş duruyo :)
birde golden rose diplinerını aldım ama evde kaybettim deneme şansım olmadı sanırım çöpe attım nasıl üzüldüm anlatamam indirimden aldım diye seviniyordum :)
evet yokmuş gibi duruyor ama bir hile olduğu belli
çok güzel
tıpatıp rujla aynı rengi nasıl bulacağız ama :44:
Sana oneri canim :) bu kalemi aliorsn disina surdukten sonra icinide sadece kalemle dolduruyorsun tabi sonrasinda dudaklarn cok kuru olcak biraz parlatmak icinde nivea nemlendiriciler varya hafif rrnk veriyor onunda cileklisini aliosun sadece bir kat ustunden geciosunki parlatici surmus gbi durmasin al sana bu ruj iste
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok mantıklı teşekkür ederim deneyeceğimm
rocket güzel ama benim kirpiklerimi dökmüştü yaumarım sende öyle birşey olmazz
en güzel dolgunlaştıran rimel hangisi diye sorsam
acaba sorun kirpiklerde mi diye düşünür oldum
Of yine foto eklemeyi unutmusum yolluorm :d
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
allık bende istiyorum şeftali tonlarda ama flormardan çok soğudum ordan birşey alasım gelmiyor
allık bende istiyorum şeftali tonlarda ama flormardan çok soğudum ordan birşey alasım gelmiyor
Aaa ciddimisin ben ne alsam memnun kaldim hem uygun hemde iyi bi sknti gormedm hic cnm tavsiye ederim bu alligi
canım pastele bak onun tonları daha güzel bence kalite olarakta pastel flormardan iyi..
Eki Görüntüle 1112238 bunlarda benim makyaj malzemelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?