Bu aralar severek kullandigim Ürünler:
Garnier BB Cream (Karma ciltler icin)
Klasiginide kullanmistim, pek sevmemistim. Cildimde kalin bi tabaka gibi bi his birakiyordu. Bu öyle degil, incecik kuru bi yapisi var.
Kapaticiligi eh iste, nemlendirici özelligide ahim sahim degi. Sevdigim güzel bi aydinlik veriyor yüze ve cildi dogal bi sekilde güzel gösteriyor.
Cok sivi birde, su gibi onuda sevmedim. ama günlük kullanim icin fondotenden iyi yinede
Skinfood Concealer
cok koyu gözalti morluklarim var kansizliktan dolayi, bundada koyu gözalti morluklar icin uygundur yaziyordu. denemek icin aldim ve gercekten memnun kaldim. Rengi birau turuncumsu oldugundan koyuluklarii güzel kapatiyor ve aydinlatiyor.
Nemlendirici özelligide cok güzel.
Clinique Blended Face Powder
Gercekten hayatimin pudrasi, alirken öylesine almistim bu kadar memnun kalacagimi tahmin etmemistim. Seffaf renksiz bi pudra diye aldim, hafif bi rengi var ama fondoten üzerinde kullanildiginda diger pudralar gibi rengi degistirmiyor, sadece matlastiriyor ve parlaklik veriyor.
Bittikce alacagim ürünlerin en basinda geliyor.
Maybelline Master Kajal
Eh iste, pek sevmedim aslinda. Bi iki saat icinde gözaltina oturuyor ve panda gibi oluyorum, bundan nefret ediyorum... Bitsin diye kullaniyorum aslinda
Lancome Doll Eyes Rimel
cook cok seviyorum, kirpikleri cok güzel ayiriyor ve uzatiyor.
Maybelline Lasting Drama 36H Gel Liner Black Shock
Eyelenir sürme acizi biri olarak bu kalemi cok sevdim, kolayca ciziliyor ve inanilmaz kalici...