Eki Görüntüle 1110255
çoğu kişinin begendiğin bir ürün loreal true match fondoten
benim için tam bir fiyaskoydu
fondoten yüzümle uyum sağlamadı kalıp şeklinde kaldı. pütürlü iğrenç bir görünüm oldu.
siz bu ürünü kullandıysanız ne düşünüyorsunuz
true match değil false match bu bence berbat :)
katılıyorum
benimle aynı fikirde olan birini görmek güzelacaba sorun fondotende değil bende mi diye düşünmeye başlamıştımm
yok be tatlım katı iğrenc birşey maske gibi .kuzenim almıştı sürüodu koyu duurodu bie teninde berbattı pütürleşiodu bir saate .. benim ten rengim baya beyaz zaten hiç olmuo fondoten
ben missha signature ve perfect cover bb kullandım hala devam ediyorum . ya cildim düzelse hç kullanmak stemem aslndakızlar true mate pudrayı beğendim ben hafif dokusu kadifemsi maske gibi durmuyo ciltte..fondöteni kullanmadım..
lancome fondöten kullanıyorum..çok güzel ve ipeksi bir cildiniz varmış hissiuyandırıyo..ama biterse koruyuculu cc krem alıcam yada bb..:)
kızlar true mate pudrayı beğendim ben hafif dokusu kadifemsi maske gibi durmuyo ciltte..fondöteni kullanmadım..
lancome fondöten kullanıyorum..çok güzel ve ipeksi bir cildiniz varmış hissiuyandırıyo..ama biterse koruyuculu cc krem alıcam yada bb..:)
bloggerlar bi övmüş sanırsın yüzyılın ürünü
ama ben onlara hediye olarak gelmesini ufak bir etkisi olarak düşünüyorum
eee tabi .D şimdi la roche posay sürdüm cildime effaclar duo önceden kullanmıştım sonra bırakmıştım iyi gelmişti sonra etkisi azaldı diye bıraktım şimdi yarım kalmıştı bidaha başladım aslında fena değil Eki Görüntüle 1110313
bende pudrasını kullanmadımm
cc alırsan pure beauty öneririm
lancomun hangi fondotenini kullanıyorsun
lancome teint idole sılky mat....beıge porcelaıne 010 porselen etkisi veriyo ve mat...
ben missha signature ve perfect cover bb kullandım hala devam ediyorum . ya cildim düzelse hç kullanmak stemem aslnda
canım sen öğrencisin..çalışmaya başla allahın izni ile neler alırsın birde anlayışlı koca allahın izni ile..
güzelde çok pahalı bee
estee lauder double wear aldım ondanda memnun kalmadım
o gunden beri pahalı fondotene tövbeliyim
ben elimdeki bioderma kremler bitince bunu almak istiyorum
siyah noktalar ve pütür pütür duran ufak sivilceler için işe yarar mı
ben elimdeki bioderma kremler bitince bunu almak istiyorum
siyah noktalar ve pütür pütür duran ufak sivilceler için işe yarar mı
canım nasıl oldun bana iyi geldi acnelyse 2 seans uyguladım şimdi düzeldi..senin aktif sivilcelerinmi var..kalemle nokta yapar gibi sivilcenin üstüne sürsen ...
bende neler yaptım siyah noktalar için nafile sadece içi siyah görünmüyo..tonik kullanın kızlar yinede küçültür gözenekleri..