Bir önceki mesajda ters yazılınca acaba dedim tamam şimdi olduHayır bb üzerine pudra. BB alt faz gibi oldu yani.
Ben geçen yıl 8 Mart indiriminden cc aldım 3 ay kadar sonra bb aldım. Her ikisinden de memnunum ama dediğim gibi bb çok daha rahat.
Sünger almayı düşünüyordum onu alırım Sağol öneri için.
Farkında olmadan yazmış olmalıyım.Bir önceki mesajda ters yazılınca acaba dedim tamam şimdi olduben de bb nın üzerine daima pudra sürüyorum biraz unlu kurabiye moduna dönüyorum önce ama Zaman'la pudra uçuyor iyi oluyor :)
Aslı'nda bb cc derken baya baya fondöten kullanıyoruz fakat kendimizi sanırım kandırıyoruz gibi geliyor. :/
çok methediyorlar onu ama kullanmadım. riimmelin transparanından memnunum aslındaKızlar Nars'ın cok övülen şu aydınlatıcı özellikli transparan pudrasını almayı düşünüyorum. Var mı kullananınız? Şuan Mac'in transparan pudrasını kullanıyorum genelde memnunum ama göz altını sabitlerken kapatıcımın rengini koyulaştırıyor.
Nars'ın bunu kesinlikle yapmadığı söylenmiş, merak ettim.
ben lorealin jel eyelinerından memnunum çok. fırçasıda çok güzel. içinden çıkıyorselam maybelline nin fircali eyeliner ini kullaniyorum. eyelineri cok iyi cektigim soylenemez. memnunum aslinda ama onerebileceginiz baska bir eyeliner varsa yorumlarinizi alabilirim.
notumu aldim hemen inceleyecegim. tesekkurlerben lorealin jel eyelinerından memnunum çok. fırçasıda çok güzel. içinden çıkıyor
Alırsın Zaman'la :) burası insanın tüm iştahını kabartıyor bir de YouTube videoları var tabiiFarkında olmadan yazmış olmalıyım.
Ben çok nadir kullanıyorum o yüzden bitmiyor bir yıldır iki şişe şey. :))
Aldığın makyaj malzemelerine bakınca kalakaldım öylece, benim tüm ürünlerim o kadar zatenbiraz bu topicten bir şeyler öğrenmem gerek.
gratis indirimden ve watsons indiriminde iki pudra aldım ikiside patladı.
her zamanki gibi koyu geldiler yazık paraya ya..
su müsterileri yanlış yönlendiren satıcılardan sıkıldım ..
1.cisi max factor crem puff .. buna çok acık dedi bana oyle durmadı
2.ciside max factor 24 hours yazan bir ürün mat pudra ivory güya
aman ne ten rengim var hersey koyu geliyor ve boynumdan koyu duran herşeyden nefret ediyorum
Aynısını bende yaptım crem puff aldım renk bildiğin 3 ton koyu. Kuzenime verdim
Temel ihtiyaçlardan başlamak lazım benim hala bi rimelim yok, bitti aylardır almadım.Alırsın Zaman'la :) burası insanın tüm iştahını kabartıyor bir de YouTube videoları var tabii
o videolar iştahını kabartıyor insanın. alacağı yoksada gidip alıyor insan.Alırsın Zaman'la :) burası insanın tüm iştahını kabartıyor bir de YouTube videoları var tabii
Essence pembe olan. Hem uygun hem güzel. :)Temel ihtiyaçlardan başlamak lazım benim hala bi rimelim yok, bitti aylardır almadım.ne önerirsin?
koleksiyon nasıl ama.. kızın almadığı ürün yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?