kesınlıkle beyaz her ıkısınıde kullanmıs olarak ozellıkle ocak beyaz olmalı , grılerde su ızı kalıyor, ozel temızleyıcılerı var onlardan kullanmak zorundasınız sureklı, bırını bır seferde temızlerken dıgerı ıcın en az ıkı kez sılmenız gerekıyor.kızlar dert değil ama fikirlerinizi almak istiyorum kararsız kaldım. haftasonu beyaz eşya bakmaya gideceğiz nişanlımla. ben hep gri olsun istiyodum hepsi. ama geçen gün ablam hep parmak izi kalıyo sildiğin bezin bile izi kalıyo pişman olursun dedi. aslında o da başta istiyodu ama eniştem almadı beyaz aldı. şimdi ben kararsız kaldım beyaz mı gri mi diye. kullananlarınız fikir verebilir mi? gerçekten öyle mi oluyo pişman olurmuyum ? şimdiden tşkler
nasıl bi sprey bu ?bn gri kullanıyorum menunum bir spreyini aldım temizliğini yaptıktan sonra onu sıkıyorum
ilkgün alınmış gibi oluyor
bende hepsi tek renk olsun istiyorum yani biri gri biri beyaz istemiyorum o yüzden kafam karışıkkesınlıkle beyaz her ıkısınıde kullanmıs olarak ozellıkle ocak beyaz olmalı , grılerde su ızı kalıyor, ozel temızleyıcılerı var onlardan kullanmak zorundasınız sureklı, bırını bır seferde temızlerken dıgerı ıcın en az ıkı kez sılmenız gerekıyor.
aslında biraz tikli gibiyim iz falan kalırsa tahammül edemem devamlı siler dururum kendimi biliyorumBen kullanıyorum dolap,bulaşık makinesi gri.sorun yaşamadımsiler kurularsın geçer.ama ankastre de zor diyolar.ben siyah cam aldım o da iz yapıyor ama pişman değilim
evet daha hoş göründüğü için istiyorum bendeBende siyah ve gri kullaniyorum.ocagim siyah cam.firinim ve mikrodalgam gri siyah.hic leke kalmiyor goruntu acisindan da daha estetik.
içim rahatlıyo gerçekten sağolunn çünkü vazgeçesim yok gridenbende 8 senedir gri kullanıorum.çok da memnunum alırken parmak izi kalmayan modelleri tercih edin ayrıca cifin bu eşyalar için olan spreyi var onuda kullanıyorum.missss..
şu an işteyim evde çekeyimnasıl bi sprey bu ?
tşk ederim ilgin içinşu an işteyim evde çekeyim
yada netten bir bakayım
gri daha hoş görünüyo bence o yüzden istiyorum yani ama ocakta beyaz tercih et diyolar bende tek renk istiyorumİkisini de kullandım, kesinlikle beyaz diyorum. Hem estetik olarak hem temizlenme açısından beyaz çok önde bence.
istediğim olacak allah var aile olarak iki tarafta siz nasıl istiyosanız onu yapalım diyolar ama ben kullanışlı olsun pişman olmayayım diyorumKafana ne yatiyosa onu al.kimseyi dinleme sen kullanicaksin sonucta.icine sinmeden aldigin zaman insanin kullanasi da gelmiyo
evet o yüzden siyah düşünmüyorum açıkcasıBırde siyah cam kullananlar ıyı demısler ama bende kullandım helekı yanık lekesı olmaya gorsun , sıcakken su damlamasın ocagın ustune anında leke kalıyor, çizik lekesı cabası, tel mel kullanamıyorsunuz uzerınde..
ama şimdi alcak olsam kırmızı olanlar favorimm.neden renkli düşünmüosuniçim rahatlıyo gerçekten sağolunn çünkü vazgeçesim yok griden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?