Ayla01
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 20 Mart 2020
- 56
- 47
- 3
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu interneti kullanan varmı.hizi nasıl onu soru yorum
T..l cekicez.burasi bdv bölümü olduğu için böyle derde bagladimKocayı terk etmek ve internet arasındaki bağı kuramadım ama eve internet bağlatacaksınız anladığım kadarıyla. Kurumsal firmalardan şaşmayın, adı duyulmamışlara bulaşmayın.
Kocanızı katınca anlayamadım. Bilgim yok maalesef.Bu interneti kullanan varmı.hizi nasıl onu soru yorum
Tl değer kaybediyor euro çekinT..l cekicez.burasi bdv bölümü olduğu için böyle derde bagladim
Peki :)))Tl değer kaybediyor euro çekin
Benim İnternetim yok ben sinirlenince hep çikolataya bağlanıyorum. İnternet beni kesmiyor:)Cevap bekliyorum kullanıp memnun kalan varmi
Kardesm evinde kullanıyo cok memnun..gayet iyi cekiyoValla derdim çok büyük beni banlamayin .şu internet işlerinden fazla anlamam.bizim evin orda altyapı yok .superbox çekmeyi düşünüyoruz 10 megabit mis .çekim gücü nasıl olur kullanan varmı
kaç kişi giriyorlar peki.Kardesm evinde kullanıyo cok memnun..gayet iyi cekiyo
Başlık ne alakaT..l cekicez.burasi bdv bölümü olduğu için böyle derde bagladim
Alttapi nekadar sürede kuruldu.biz sorduğumuzda 10. İla 180 gün dediler.baska bir kurumada sorduk 2 yıl dedileeBizim evde de alt yapı yoktu baya araştırmıştım. Süperbox fiyat olarak 2-3 kat fazla.
Taşınabilir olması avantaj ama bizde o fiyatı kurtamadığı ve pahalı olduğu için naptık ettik altyapıyı kurdurttuk.
Kuzenlerim kullanıyo. İyi diyolardı.
Benim İnternetim yok ben sinirlenince hep çikolataya bağlanıyorum. İnternet beni kesmiyor:)