• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kullanan arkadaşlar fikirr

NEGRO88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
278
1
96
Trabzon
arkadaşlar bellona victoria yatak odasını kullanan arkadaşlar fikirlerinizi alabilirmiyim? nasipse 2 ay sonra mobilyamı alacağım ve onu beğeniyorum. hem beyaz olma konusunda tereddutum var sararma - çizilme vs sorunlar oldukça fazla duyuyorum ama bi okadar da memnun olanlr var ? firkirlerinize ihtiyacım var :)
Victoria Yatak Odası Takımı - Bellona Mobilya

arkadaşlar bellona victoria yatak odasını kullanan arkadaşlar fikirlerinizi alabilirmiyim? nasipse 2 ay sonra mobilyamı alacağım ve onu beğeniyorum. hem beyaz olma konusunda tereddutum var sararma - çizilme vs sorunlar oldukça fazla duyuyorum ama bi okadar da memnun olanlr var ? firkirlerinize ihtiyacım var :)

canm ben kullanıyorum cok memnunum tavsiye ederim

canım benimde beyaz ve çok memnunum sararma nasıl oluyormuş peki ????

Son düzenleme:
Back
X