Kızlar bir süredir küpe takmıyordum.takarken zorladım galiba biraz kızarıklık şişlik oldu.bepanthene sürüyorum kızarıklık gecti.ancak bir haftadan fazla zaman olmasına ragmen şişlik duruyor.orası hafif sert minicik bezecik gibi.gecermi, gecmesi için ne yapmalıyım.böyle seyler yasamıs arkadaslar fikirlerini paylaşabilirmi?
Kızlar bir süredir küpe takmıyordum.takarken zorladım galiba biraz kızarıklık şişlik oldu.bepanthene sürüyorum kızarıklık gecti.ancak bir haftadan fazla zaman olmasına ragmen şişlik duruyor.orası hafif sert minicik bezecik gibi.gecermi, gecmesi için ne yapmalıyım.böyle seyler yasamıs arkadaslar fikirlerini paylaşabilirmi?
Meraba... Aynı durumu yaşıyorum benimde sağ kulak mememde beze var önce küpe taktığım içindir deyip önemsemedim daha sonra tekrar çıktı ve büyüdü doktora gittim yağ bezesi olduğunu ve her insanda görülebilcegini söyledi adı sebasekist miş. Ameliyatla alırız dedi 2 dikiş atarız belli olmaz dedi daha aldırmadım korkuyorum ama beze geçmedi küçük suan ama belli bir beze olduğu kızarıklık yapıp büyürse hemen alınması lazım dedi sizde bi doktora görünün bence