Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su kaçsa kendi kendine atmaz mıydı 5 aydır yaşıyorum bu sorunu maalesefkulak brun boğazcıya görünün. muhtemelen kulağınıza su kaçmıştır
bir keresinde havuza gittiğimde kulağıma su kaçtı ve uxun süreler geçmedi. hiç doktor yanlısı değilim ama kulak değişik bir organmış. gerçekten ded'kleei gibi denge organı. kulağımın içini temizlemişti doktor. bence sizde bir görünün bakalım ne olacak. ilk defa gittiğimiz denizde eşimin kulağına kum dolmuş. çok da kalmamış oşmamıza rağmen o kadar duyma kaybı yaşadı ki. kulağını temizletince düzeldi. bazı şeyler belli olmuyor işteSu kaçsa kendi kendine atmaz mıydı 5 aydır yaşıyorum bu sorunu maalesef
Şah damarına basma yahuYaklaşık 5 aydır sağ kulağımda geçmeyen kalbimin pompalanmasıyla aynı orantıda damardan geçen kanın sesini duyuyorum sanırım, şah damarıma bastırdığımda bu ses kesiliyor ama bıraktığımda tekrar geri o sesi duyuyorum. Bu sorunu daha önce yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?
ya size çok teşekkür ediyorum
Haklısınız 8 ay önce kulağıma havuzda su kaçmıştı belki de ondan olabilir, çok teşekkür ediyorum ilginizebir keresinde havuza gittiğimde kulağıma su kaçtı ve uxun süreler geçmedi. hiç doktor yanlısı değilim ama kulak değişik bir organmış. gerçekten ded'kleei gibi denge organı. kulağımın içini temizlemişti doktor. bence sizde bir görünün bakalım ne olacak. ilk defa gittiğimiz denizde eşimin kulağına kum dolmuş. çok da kalmamış oşmamıza rağmen o kadar duyma kaybı yaşadı ki. kulağını temizletince düzeldi. bazı şeyler belli olmuyor işte
Yaklaşık 5 aydır sağ kulağımda geçmeyen kalbimin pompalanmasıyla aynı orantıda damardan geçen kanın sesini duyuyorum sanırım, şah damarıma bastırdığımda bu ses kesiliyor ama bıraktığımda tekrar geri o sesi duyuyorum. Bu sorunu daha önce yaşayan varsa yardımcı ol
Merhabalar yazalım yıllar olmuş ama yine de bi çare sormak istedim çözüm buldunuz mu? Aynı sorunu 1.5 yıldır yaşıyorum kafayı yemek üzereyimYaklaşık 5 aydır sağ kulağımda geçmeyen kalbimin pompalanmasıyla aynı orantıda damardan geçen kanın sesini duyuyorum sanırım, şah damarıma bastırdığımda bu ses kesiliyor ama bıraktığımda tekrar geri o sesi duyuyorum. Bu sorunu daha önce yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?