Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ortakulakta bırsey yok dedıOrtakulak iltihabı olabilir KBB ye gitmelisin bide kulağına su kaçırma banyo yaparken tıkaç kullan
Hmm peki yirmilik dişlerin ne durumda belki apse yapıyordur ara ara sen kulak sanıyorsundurCanım ortakulakta bırsey yok dedı
Gömülü dişim vardı 3 gün önce ameliyat ile alındıHmm peki yirmilik dişlerin ne durumda belki apse yapıyordur ara ara sen kulak sanıyorsundur
Yok göz kararması olmuyor demire baktırdım iyi dedi doktor bilmıyorum gercekten yaa damar sorunu felan degıldır umarım korkuyorumBüyük ihtimalle ondan kaynaklıdır veya demir eksikliğinden de kaynaklı oluyor sonrasında gözde karartma oluyor mu
B12 eksikligi.Arkadaslar Merhaba,
Arada kulagımda nabız sesi hissediyorum bu egılınce zorlanınca daha fazla oluyor genelde burnum tıkalı olunca ve kıs aylarında oldugunu farkedıyorum beyin mr VS cekıldi normal denildi sizce neden bu sekilde olabılır yardım lütfen
Yok bu tam olarak cınlama degılde basınc gıbı Yanı zonk zonk Bı ses genelde egılınce oluyor dik pozisyonda gecıyorBi aralar bende de vardı cinlama sesi gibide oluyordu alıştım
Aynen aynen bende de oluyorYok bu tam olarak cınlama degılde basınc gıbı Yanı zonk zonk Bı ses genelde egılınce oluyor dik pozisyonda gecıyor
Ne yapacagız böyle bilmıyorumAynen aynen bende de oluyor
O olmadığı zamanlarda yerini cinlamaya bırakıyor sadece
Çok sinir bozucu bi durum
Hiç sorma kuzum bende çözüm bulamadm bir de sınav da olmuştu tüm konsantrasyonum mahvolmustuNe yapacagız böyle bilmıyorum
AA nasıl macun ise yarıyor muHa birde akratara gitmiştim macun vermişti
Tansiyonunuzu ölçtürüyor musunuz?Yok bu tam olarak cınlama degılde basınc gıbı Yanı zonk zonk Bı ses genelde egılınce oluyor dik pozisyonda gecıyor
Evet normal cıkıyorTansiyonunuzu ölçtürüyor musunuz?
Fena gelmemişti tadı çok iyi değil diye devam etmedimAA nasıl macun ise yarıyor mu