• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kulakta nabız sesi yardımmmm

Ada29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2019
46
8
86
34
Arkadaslar Merhaba,
Arada kulagımda nabız sesi hissediyorum bu egılınce zorlanınca daha fazla oluyor genelde burnum tıkalı olunca ve kıs aylarında oldugunu farkedıyorum beyin mr VS cekıldi normal denildi sizce neden bu sekilde olabılır yardım lütfen

Ortakulak iltihabı olabilir KBB ye gitmelisin bide kulağına su kaçırma banyo yaparken tıkaç kullan

Büyük ihtimalle ondan kaynaklıdır veya demir eksikliğinden de kaynaklı oluyor sonrasında gözde karartma oluyor mu

Büyük ihtimalle ondan kaynaklıdır veya demir eksikliğinden de kaynaklı oluyor sonrasında gözde karartma oluyor mu
Yok göz kararması olmuyor demire baktırdım iyi dedi doktor bilmıyorum gercekten yaa damar sorunu felan degıldır umarım korkuyorum

Arkadaslar Merhaba,
Arada kulagımda nabız sesi hissediyorum bu egılınce zorlanınca daha fazla oluyor genelde burnum tıkalı olunca ve kıs aylarında oldugunu farkedıyorum beyin mr VS cekıldi normal denildi sizce neden bu sekilde olabılır yardım lütfen
B12 eksikligi.

Bi aralar bende de vardı cinlama sesi gibide oluyordu alıştım

Yok bu tam olarak cınlama degılde basınc gıbı Yanı zonk zonk Bı ses genelde egılınce oluyor dik pozisyonda gecıyor
Aynen aynen bende de oluyor
O olmadığı zamanlarda yerini cinlamaya bırakıyor sadece
Çok sinir bozucu bi durum

Merhaba bende de oluyordu.Çok çabuk yorulma,kafayı vurup yatınca da kulağımda duyuyordum.Sonra hamile olduğumu öğrendim bir süre daha devam etti.Şimdi geçti.

Aynı durumu yaşıyorum geçti mi sikayetiniz acaba lütfen cevap verin 😔😔

Back