• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kulak tıkacı ile uyuyan var mı?

Tikac bana gore degil, oglum var aglarsa duymam lazim oteki odadan
Uyku gozlugu kullaniyorum ben, cok ise yariyor. Bir de yatak odamin perdeleri koyu renk,kapatinca zifiri karanlik oluyor size de tavsiye ederim

Tikac bana gore degil, oglum var aglarsa duymam lazim oteki odadan
Uyku gozlugu kullaniyorum ben, cok ise yariyor. Bir de yatak odamin perdeleri koyu renk,kapatinca zifiri karanlik oluyor size de tavsiye ederim
ben de direk uyku gözlüğü olmasa da gözümü kapatacak şeyler hep olur başımın üstünde,
benim perdelerimde ışık geçirmeyen storlardan gerçekten çok işe yarıyor,
fakat benim en büyük sorunum seslerle maalesef.....

Ben kullanıyorum.Seslere karşı takıntım var.Her zaman değil ama rahatsız olduğumda kullanıyorum.Sünger olanlardan.Tamamen sessizlik olmuyor zaten.Ama epey etkili

ben de direk uyku gözlüğü olmasa da gözümü kapatacak şeyler hep olur başımın üstünde,
benim perdelerimde ışık geçirmeyen storlardan gerçekten çok işe yarıyor,
fakat benim en büyük sorunum seslerle maalesef.....
Cocukken vardi bu tarz sorunum, seslerden rahatsiz olmadan uyuyabilmek icin mutlaka sut icip yatardim :KK66: ozellikle de memlekete gittigimde yerimi yadirgardim, etraftan da birsuru ses gelirdi uyutmazdi beni aklima getirdiniz o gunleri. Bebeginiz yoksa kulak tikaci kullanin bence

tıkaçla uyumaya alışmaya çalışmadan önce seste uyumaya alışmaya çalışsanız,
yöntemleri vardı, önce müzik, sonra tv, sonra senronize sesler gibi aşama aşama gidiyordu, araştırırsanız ulaşabilirsiniz. bir deneyin.
ben her türlü seste uyuyabilirim mesela, konserde uyumuşluğum var :KK53:

Cocukken vardi bu tarz sorunum, seslerden rahatsiz olmadan uyuyabilmek icin mutlaka sut icip yatardim :KK66: ozellikle de memlekete gittigimde yerimi yadirgardim, etraftan da birsuru ses gelirdi uyutmazdi beni aklima getirdiniz o gunleri. Bebeginiz yoksa kulak tikaci kullanin bence
süt vs bana fayda etmez ,
bi yandna eşim horluoy,
bi yandan cadde üstünde tuttuk evi,
bi yandan da üst komşu belası sabah beş buçukta kalkıp evi tepeme yıkıyor tek başına yaşayan bir mahluk, her sabah aynı şeklde ama her,
tıkaç takınca da başımı ağrıtıyor,
o yüzden soruyorum uykusunu alabilen var mı tıkaçla diye

tıkaçla uyumaya alışmaya çalışmadan önce seste uyumaya alışmaya çalışsanız,
yöntemleri vardı, önce müzik, sonra tv, sonra senronize sesler gibi aşama aşama gidiyordu, araştırırsanız ulaşabilirsiniz. bir deneyin.
ben her türlü seste uyuyabilirim mesela, konserde uyumuşluğum var :KK53:
süper ya,
peki güm diye parkenin üstüne bişeyler düşürülse ya da eşya çekilse siz uykud aiken?
radyo ya da tv ile uyurum onda sorun yok aşırı sesle uyanmak benim en büyük sıkıntım

Ben kullanıyorum.Seslere karşı takıntım var.Her zaman değil ama rahatsız olduğumda kullanıyorum.Sünger olanlardan.Tamamen sessizlik olmuyor zaten.Ama epey etkili
peki başağrısı veya huzursuzluk yapmıyor mu o tıkac?
bende de var ondna toplu aldım hatta ama yine silikon çam tipi olanlara döndüm ama ben rahatszı oluyorum hangisini takarsam takayım

süper ya,
peki güm diye parkenin üstüne bişeyler düşürülse ya da eşya çekilse siz uykud aiken?
radyo ya da tv ile uyurum onda sorun yok aşırı sesle uyanmak benim en büyük sıkıntım

yok hiç sıkıntı olmuyor,
üst katımda iki erkek çocuk var mesela, gümbür gümbür maç yapıyorlar, çocukların biri de obez zaten, koşsa tavan yıkılacak gibi oluyor, hiç tınmam, işim yoksa gece 12 de yatar öğlen 12 de kalkarım :KK70:

peki neden tıkaç ile uyuyor,
tıkaçla uyuduğu halde uykusunu alıyor anladığım kadarı ile?
hangi tıkacı kullanıyor peki
İddiasına göre çıt çıksa uykusu bölünüyormuş. Sanırım kayınpederin horlamasının da etkisi var. İşe yaradığını söylüyor, uykusunu alıyor yani.

Markasını bilmiyorum maalesef. Sormak isterdim ama konuşasım yok şimdi hiç :halay:

peki başağrısı veya huzursuzluk yapmıyor mu o tıkac?
bende de var ondna toplu aldım hatta ama yine silikon çam tipi olanlara döndüm ama ben rahatszı oluyorum hangisini takarsam takayım
Herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum ben.Başta alışamamıştım ama şimdi iyi.Zaten sabah uyandığımda çıkmış oluyorlar.

yok hiç sıkıntı olmuyor,
üst katımda iki erkek çocuk var mesela, gümbür gümbür maç yapıyorlar, çocukların biri de obez zaten, koşsa tavan yıkılacak gibi oluyor, hiç tınmam, işim yoksa gece 12 de yatar öğlen 12 de kalkarım :KK70:
ne şanslısın ya
büyük nimet,
peki uyanıp tekrar uyuyyormusun sesten yoksa hiiiç mü duymuyorsun?
yani üstteki taaak tukkk diye direk parkenin üstüne bişeyler devirse de uyanmam diyorsun değil mi?
emin miisn :)

İddiasına göre çıt çıksa uykusu bölünüyormuş. Sanırım kayınpederin horlamasının da etkisi var. İşe yaradığını söylüyor, uykusunu alıyor yani.

Markasını bilmiyorum maalesef. Sormak isterdim ama konuşasım yok şimdi hiç :halay:
çok rica etsem konuştuğunda sorabilr misin peki?

ne şanslısın ya
büyük nimet,
peki uyanıp tekrar uyuyyormusun sesten yoksa hiiiç mü duymuyorsun?
yani üstteki taaak tukkk diye direk parkenin üstüne bişeyler devirse de uyanmam diyorsun değil mi?
emin miisn :)

çok ciddi bişey olmadıkça (deprem vs) hiç sesten falan uyanmam,
eşim söylüyor bazen gök gürültüsünden uyuyamadık falan diye benim dünyadan haberim yok :olamaz:

çok ciddi bişey olmadıkça (deprem vs) hiç sesten falan uyanmam,
eşim söylüyor bazen gök gürültüsünden uyuyamadık falan diye benim dünyadan haberim yok :olamaz:
çok ama çoook şanslısın vesselam, uykusuz kalmaktan resmen dünya ile bağlantım kesildi benim, iki çift alf etmeye mecalim yok, sürün e sürüne işe gidip geliyorum resmen

çok ama çoook şanslısın vesselam, uykusuz kalmaktan resmen dünya ile bağlantım kesildi benim, iki çift alf etmeye mecalim yok, sürün e sürüne işe gidip geliyorum resmen

Ben cocukken cok gurultulu bir ortamda buyudum ondandir sanirim.
Sen de caresini bulursun umarim, cunku tikac falan gecici cozumler gibi, gurultusuz apartman da yok ki artik hepsi kagit gibi.

Back
X