- 27 Ocak 2011
- 15
- 6
-
- Konu Sahibi Smyrnamilka
Panik yapma tekrardan git doktora şikayetini söyle doktorlar daha saglikli bilgi verirler sanaKızlar merhaba denizde kulağıma su kaçtı kulağım tıkandı kirler kabarmış doktor temizledi temizledikten sonra şimdi kendi sesim kendime geri geliyor sanki sesim mikrafondan çıkıyormuş gibi sesler çok garip geliyor aranızda aynı şeyi yaşayan varsa yazabilir mi panik atak hastasıyım aşırı panik yaptım.
Daha ordayken başladı sesler garip gelmeye doktora söyledim normal alışırsın birazdan dedi hala alışamadım normali buydu da ben tıkanıklığa mı alıştım bilmiyorumPanik yapma tekrardan git doktora şikayetini söyle doktorlar daha saglikli bilgi verirler sana
Doktor normal diyorsa normaldir o zaman canim bir bak bakalim devam ederse tekrardan git olmadi baska doktora git .sakin kulagini zorlucak birsey yapma .duzelteyim derken basina iş acma .gecmiş olsunDaha ordayken başladı sesler garip gelmeye doktora söyledim normal alışırsın birazdan dedi hala alışamadım normali buydu da ben tıkanıklığa mı alıştım bilmiyorum
Evet şuan çok tiz geliyor poşet sesi sanki beynimin içinde deli gibi rahatsız ediyorİlk temizlendiği gün sesleri farklı duymanız normal, siz daha evvel tıkanık kulakla duyduğunuz için sesler normalden daha tiz gelebilir size. Ama durum devam ederse bir kez daha görüşün doktorla.
Çok teşekkür ederim haklısın bir iki gün sabrediyim bakalım belki alışırım normaldir değilse başka doktora giderim en azındanDoktor normal diyorsa normaldir o zaman canim bir bak bakalim devam ederse tekrardan git olmadi baska doktora git .sakin kulagini zorlucak birsey yapma .duzelteyim derken basina iş acma .gecmiş olsun
ne zaman yapıldı temizlik?Kızlar merhaba denizde kulağıma su kaçtı kulağım tıkandı kirler kabarmış doktor temizledi temizledikten sonra şimdi kendi sesim kendime geri geliyor sanki sesim mikrafondan çıkıyormuş gibi sesler çok garip geliyor aranızda aynı şeyi yaşayan varsa yazabilir mi panik atak hastasıyım aşırı panik yaptım.
Aynen öyle yap canim panik yapma birsey olmazÇok teşekkür ederim haklısın bir iki gün sabrediyim bakalım belki alışırım normaldir değilse başka doktora giderim en azından
Bugün bir iki saat öncene zaman yapıldı temizlik?
Aynen öyle yap canim panik yapma birsey olmaz
Daha çok erken bekleyin bir iki günBugün bir iki saat önce
Bu bana ara sıra olur. Ağzınızı burnunuzu tıkayıp yavaşça nefesinizi itin dışarı, kulaklar arasındaki basınç dengesizliğini gideriyor. Anlayacaksınız zaten yapınca. Nefesinizi dengeli itin çok hızlı değil.Kızlar merhaba denizde kulağıma su kaçtı kulağım tıkandı kirler kabarmış doktor temizledi temizledikten sonra şimdi kendi sesim kendime geri geliyor sanki sesim mikrafondan çıkıyormuş gibi sesler çok garip geliyor aranızda aynı şeyi yaşayan varsa yazabilir mi panik atak hastasıyım aşırı panik yaptım.
Ahaha vallahi güldürdünüze kulakların temizlenmiş radar gibi olmuşsun işte ne güzel
Deniyim bakalım aniden açılınca öyle oldu galiba teşekkür ederim.Bu bana ara sıra olur. Ağzınızı burnunuzu tıkayıp yavaşça nefesinizi itin dışarı, kulaklar arasındaki basınç dengesizliğini gideriyor. Anlayacaksınız zaten yapınca. Nefesinizi dengeli itin çok hızlı değil.