Kulak temizleme sonrası kendi sesini duyma seslerin garip gelmesi

Smyrnamilka

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
15
6
Kızlar merhaba denizde kulağıma su kaçtı kulağım tıkandı kirler kabarmış doktor temizledi temizledikten sonra şimdi kendi sesim kendime geri geliyor sanki sesim mikrafondan çıkıyormuş gibi sesler çok garip geliyor aranızda aynı şeyi yaşayan varsa yazabilir mi panik atak hastasıyım aşırı panik yaptım.

Panik yapma tekrardan git doktora şikayetini söyle doktorlar daha saglikli bilgi verirler sana

İlk temizlendiği gün sesleri farklı duymanız normal, siz daha evvel tıkanık kulakla duyduğunuz için sesler normalden daha tiz gelebilir size. Ama durum devam ederse bir kez daha görüşün doktorla.

Daha ordayken başladı sesler garip gelmeye doktora söyledim normal alışırsın birazdan dedi hala alışamadım normali buydu da ben tıkanıklığa mı alıştım bilmiyorum
Doktor normal diyorsa normaldir o zaman canim bir bak bakalim devam ederse tekrardan git olmadi baska doktora git .sakin kulagini zorlucak birsey yapma .duzelteyim derken basina iş acma .gecmiş olsun

İlk temizlendiği gün sesleri farklı duymanız normal, siz daha evvel tıkanık kulakla duyduğunuz için sesler normalden daha tiz gelebilir size. Ama durum devam ederse bir kez daha görüşün doktorla.
Evet şuan çok tiz geliyor poşet sesi sanki beynimin içinde deli gibi rahatsız ediyor

Doktor normal diyorsa normaldir o zaman canim bir bak bakalim devam ederse tekrardan git olmadi baska doktora git .sakin kulagini zorlucak birsey yapma .duzelteyim derken basina iş acma .gecmiş olsun
Çok teşekkür ederim haklısın bir iki gün sabrediyim bakalım belki alışırım normaldir değilse başka doktora giderim en azından

ne zaman yapıldı temizlik?

Bu bana ara sıra olur. Ağzınızı burnunuzu tıkayıp yavaşça nefesinizi itin dışarı, kulaklar arasındaki basınç dengesizliğini gideriyor. Anlayacaksınız zaten yapınca. Nefesinizi dengeli itin çok hızlı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…