Kulak önünde şişlik çok endişeliyim

dikenlertaci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
152
39
28
Merhaba demin sol kulağımın önünde mercimek kadar hatta daha küçük yassı bir şişlik fark ettim ağrısız ve çok endişelendim enfeksiyon olsa ağrırdı geçmezse doktora gidicem ama yerimde duramıyorum şuan sizce ne olabilir fikri olan varmı

Mercimek kadar, ağrısız şişlik için niye yerinizde duramıyorsunuz?
Yarın doktora gidin biz bilemeyiz ama mühim bir şey değildir bence, yağ bezesi falandır
Bir de “sol kulak önü” neresi oluyor? Tam şeedemedim. Kestiremedim...

Kjk
Kulağın önü derken hani favoriler var ya orasıyla kulak arasında tam kulak başlamadan önce
Bende anksiyete var ondan endişeliyim fazla

Kjk

Kulağın önü derken hani favoriler var ya orasıyla kulak arasında tam kalak başlamadan önce
Bende anksiyete var ondan endişeliyim fazla
Anksiyete belli zaten, hiç takma. Onun için doktora gitmene bile değmez ama gitmeden rahatlamayacağını biliyorum
En enn fazla yağ bezesidir öyle söyleyeyim

Yağ bezesi olabilir ama bence bir doktora gorunmeniz en iyisi. Çok takmayın kafanıza.

Şimdi düşünmeyin doktora gidin içiniz rahatlasın. Belki sivilce çıkacak kimisi başta agrisiz oluyor sadece sertligi oluyor sonra acisi çıkıyor

Kardeşimin cildi yağlı orada hep sivilce çıkar. Bi de orada kıkırdak bir yapı var onla karıştırıyor olmayasınız diğer kulaginizla kontrol edin. Ama ben kesinlikle doktorluk görmüyorum kulağınızın arkası veya altı olsa sıkıntı olurdu ama on tarafında pek sorun olmuyor

Bende de olmuştu önemli birşey degil.bende nezamn oluyor biliormusunuz hani böyle bi grip,sinuzit gibi birşey yasadiysam ve biraz zor atlattiysam o tarz oluyor sonra geçiyor.sizde yakın zamanda gribal enfeksiyon tarzında yada boğaz ağrısı filan gecirdinizmiki?

Yok diğer kulağa baktım orada yok ön tarafta tükürük bezi varmış internete yazınca öyle çıkıyor

Hayır grip gibi bişey olmadım ama bi hafta bile olmadı aynı kulağın içinde sivilce çıkmıştı geçti şimdi ondan olabilir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…