Normal. 12-8 bazen 13-9 oluyor. Ferittin değeri 14 (Normal Aralık 14-200) ve B12 ise 123(Normal Aralık 210 -900). Acaba B12 den olabilir mi? Şuan bile ikisi çınlıyor ve 1 sn bile durmuyorlar.Tansıyonda bakılıdmıN
Yok olmaz sanmam bende oluyordu , stresdenmış geçdıNormal. 12-8 bazen 13-9 oluyor. Ferittin değeri 14 (Normal Aralık 14-200) ve B12 ise 123(Normal Aralık 210 -900). Acaba B12 den olabilir mi? Şuan bile ikisi çınlıyor ve 1 sn bile durmuyorlar.
Benim bayağı oldu. 3 hafta falan. 1 sn bile durmuyor ikisi de. Sabah Uyandığımda kafam davul gibi oluyorYok olmaz sanmam bende oluyordu , stresdenmış geçdı
Çınlamadan dolayı odyometride verilen sesleri algilayamadim. Beni devlet hastanesine gönderdi. Güya burda odyometri dışında çeşitli teknikler varmış.Eşim yüksek sese maruz kaldığı için bi ara çınlama oldu doktora gittik işitme testinde çoğu sesi duymuş ama en son az duymuş, duymasını çok etkilemiyodu yani. Yine de çınlama için bi ilaç vermişti. Testi geçemediğin halde neden ilaç vermemiş anlamadım
Hmm bir de oraya görün tabi ama çınlama için de ilaç verebilirmiş devlet hastanesine gidene kadar kullanırdınÇınlamadan dolayı odyometride verilen sesleri algilayamadim. Beni devlet hastanesine gönderdi. Güya burda odyometri dışında çeşitli teknikler varmış.
Kulaklarda kireçlenme var dedi. Tintus formula diye bir ilaç yazdı. Çınlama durabilir de kalıcı olarak devam edebilir de dedi KBB uzmanı. Allah için bir sn bile durmamış.Beyinden mr bakılacak bence aynı zamanda B12 tedavisi de başlar çunlama beyinle alakalı olabilir
Adet olmuşsanız ondan düşer bence beyin Mr çekin dengede sıkıntı var mıKulaklarda kireçlenme var dedi. Tintus formula diye bir ilaç yazdı. Çınlama durabilir de kalıcı olarak devam edebilir de dedi KBB uzmanı. Allah için bir sn bile durmamış.
Bu arada ferritin 2 hafta öncesine göre yaklaşık 7 puan düşmüş. Ferittin Değeri:23,3(Normal Aralık 30- 210 araai)
2 hafta önce 30,3 idi. Bundan da kaynaklanabilir mi acaba?
Yok olmadim da kireçlenme bu kadar çınlama yapar mı? KBB beyin Mr istemedi. En iyisi Nöroloji bölümüne de sıra alayım. Ona da bakalımAdet olmuşsanız ondan düşer bence beyin Mr çekin dengede sıkıntı var mı
Şimdilik yok. Sadece sürekli ve hiç dinmeyen çınlama var. Tintus formula diye bir ilaç yazdı. Yanında B12 ve ferritun için tablet yazdı. 1 ay sonra kontrole gel. Geçmezse beyin Mr çekeceğiz dedi. Tabi ben 1 ay beklemem. Bu çınlama beni delirtecek resmenBence gidin yürürken dengesizlik var mı
Şoyle söyleyeyim. Odyometriye girdim. Sinyal sesini duyduğunda düğmeye bas dedi. Ben de düğmeye basıyordum. Doktor , ben daha sinyal vermeden düğmeye basıyorsunuz dedi. Böyle bir kaç denemeden sonra aynı şeyler tekrarlaninca beni başka tetikler için devlet Hastanesi'ne yonlendirdi. Ben de her iki kulakta da çınlama var dedim ve çınlamadan dolayo sinyalleri algılayamiyorum dedim.merhaba işitme testinden geçemedim demek ne demek oluyor? tinnitus müzikleri var youtubeda onları tavsiye ederim geceleri onlarla uyumak mümkün oluyor. benim de iki hafta önce başladı ben hamile olduğum halde doktor bana ilaç verdi. size neden vermedi çok şaşırdım. işitme testine girdim işitme kaybı yok dedi. geçtin geçemedin gibi bir osnuç söylemedi. sizin doktorunuun yöntemleri bir hayli farklı görünüyor. istanbulda yaşıyorsanız eğer ve imkan varsa dr ahmet şirine gidebilirsiniz. bu konuda oldukça deneyimli.