Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Filiz hanım ben 25 yaşındayım 3 yıldır bendede var belki daha öncede var. Kızım 1.5 yaşında ondada var. Onda da bulunca çevremde baktım başka çocuklarda da bulduğum oldu. Demek istediğim evet korkuyoruz bende korkuyorum ama bunlar olmasa daha iyi ama genelde oluyor
Gunaydın kızlar dün ultrason cektırdık doktorada gosterdık çok şükür lenf noduluymıs hiçbir zararı olmaz dedı doktor sizlere de çok teşekkür ederım desteklerınız ıcın Allâh hepinizden razı olsun Allah hıcbır anneyi evladıyla sınamasın ınsallah
Gunaydın kızlar dün ultrason cektırdık doktorada gosterdık çok şükür lenf noduluymıs hiçbir zararı olmaz dedı doktor sizlere de çok teşekkür ederım desteklerınız ıcın Allâh hepinizden razı olsun Allah hıcbır anneyi evladıyla sınamasın ınsallah